Cumhurbaşkanı Erdoğan bizzat kendisi açıkladı son kez dedi artık aday olmayacak yerini kime bırakacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Samsun mitinginde büyük yankı uyandıran açıklamalarda bulundu. Son kez diyen Cumhurbaşkanı bir daha aday olmayacağını söyledi!
Cumhurbaşkanı Erdoğan bizzat kendisi açıkladı son kez dedi artık aday olmayacak yerini kime bırakacak?

Samsun'da düzenlenen Vezirköprü Devlet Hastanesi, Asarcık-Kavak Yolu, 19 Mayıs Üniversitesi Ballıca Kampüsü ve Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Toplu Açılış Töreni kapsamında miting düzenleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan çok önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan tarafından yapılan konuşmada iç siyasetten dış siyasete kadar pek çok konuda önemli açıklamalar gelirken bir kritik açıklamada Cumhurbaşkanlığı adaylığı için yapıldı. 

6'lı masa henüz Cumhurbaşkanı adayı için resmi açıklama yapmazken Cumhur ittifakı ise adayını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olarak açıklanmıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Samsun'da yapılan konuşmada ise çok önemli Cumhurbaşkanlığı adaylığı açıklaması yapıldı. Açıklama gündeme bomba gibi düştü. 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN SİYASETİ BIRAKTI MI, YERİNE KİM GELECEK, VELİAHTI KİM?

 Samsun'da yaptığı konuşmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan açıklama sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı konuşmasında "Şimdi de Türkiye Yüzyılı ile yeni ve daha büyük bir atılımla bu müjdeyi sizlerle paylaşıyoruz. 2023'te milletimizden kendi adımıza son defa istediğimiz destekten alacağımız güçle bu kutlu bayrağı gençlerimize teslim edeceğiz" diyerek son kez aday olacağını söyledi. 

ERDOĞAN'IN YERİNE KİM GELİR, EN GÜÇLÜ ADAY KİM?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın son kez aday olduğunu açıklaması ile sadece Cumhurbaşkanlığı'nı mı yoksa AK Parti genel başkanlığını da mı bırakacağı konusunda henüz bir açıklama gelmedi. Yine Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın siyaseti bırakması durumunda yerine kimin geçeceği de merak konusu oldu. Bir dönem İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun ismi geçerken yine Numan Kurtulmuş, Naci Bostancı ve Binali Yıldırım'da ismi geçen kişiler arasında yer almıştı. En güçlü adayın ise Numan Kurtulmuş olduğu iddia edildi.