Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! 18-25 yaş arası gençler için artık tamamen ücretsiz

Bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından milyonlarca genci heyecanlandıran açıklamalar geldi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! 18-25 yaş arası gençler için artık tamamen ücretsiz

Bu sene Mayıs ayında gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden önce gençler için Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın verdiği müjdeli haberler devam ediyor. Bugün okulların da tamamlanması ve mezuniyetlerini gerçekleştiren milyonlarca genç için yapılan son açıklamalar ile birlikte gençler için yaz ayı boyuncu ücretsiz olan kamplardan bahsetti.

ARTIK TAMAMEN ÜCRETSİZ OLACAK!

Konuya ilişkin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan açıklamalarda “Gençlerimizin büyük ilgi gösterdiği yaz kampları, yaz spor kampları ve seyahat sever programlarımızı bu sene de devam ettiriyoruz. Eğitimde kaliteyi yükseltecek projelere önümüzdeki dönemde artık daha fazla yoğunlaşacağız. Geleceğimizin teminatı olan evlatlarımızı emanet ettiğimiz değerli öğretmenlerimizin yetiştirme süreçlerini yeniden ele alıyoruz.

Lisans programlarından, öğretmen istihdamı ve hizmet içi eğitime kadar tüm aşamaları Türkiye Yüzyıl'ına uygun şekilde gözden geçireceğiz. TEKNOFEST gençliğinin yetişmesi için elimizdeki tüm imkanları seferber edeceğiz" ifadelerine yer verdi.

Gençlerin bu yaz tatil süreci boyunca verimli bir şekilde tatil süreçlerini değerlendirebilmeleri için yapılan bu kurslar sayesinde ücretsiz bir şekilde öğrencilerin yaz aylarını değerlendirebilecekleri ifade edilmiş oldu.