Cumhurbaşkanı Erdoğan resmi rakamı verdi Cumhuriyet Meydanı Samsun mitingine kaç kişi katıldı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan Samsun Mitingi için toplam katılım sayısı belli oldu. Erdoğan'ın Samsun Cumhuriyet Meydanı mitingi toplam katılım sayısı kaç kişi katıldı?
Cumhurbaşkanı Erdoğan resmi rakamı verdi Cumhuriyet Meydanı Samsun mitingine kaç kişi katıldı?

2023 yılı seçimlerine sayılı günler kala Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan seçim çalışmalarına start verirken illeri ziyaret etmeye başlamıştı. Hem illerde yapılan projeler için düzenlenen açılış törenlerine katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan hem de miting düzenleyerek vatandaşlarla bir araya geliyordu. 

10 Aralık 2022 tarihli programını Samsun için ayıran Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan burada Cumhuriyet Meydanında vatandaşlara seslendi. Cumhuriyet Meydanında düzenlenen miting kapsamında binlerce kişi katılırken hınca hınç dolan meydanda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan toplanan resmi  kişi sayısını açıkladı. 

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN'IN SAMSUN MİTİNGİNE KAÇ KİŞİ KATILDI, CUMHURİYET MEYDANINDA KAÇ KİŞİ VARDI?

Cumhuriyet Meydanı'nda Vezirköprü Devlet Hastanesi, Asarcık-Kavak Yolu, 19 Mayıs Üniversitesi Ballıca Kampüsü ve Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Toplu Açılış Töreni bugün Samsun Cumhuriyet Meydanında yapıldı. Yapılan mitinge toplam katılım sayısını açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan "En son Eylül ayında TEKNOFEST için geldiğimiz Samsun'a birkaç aylık ayrılığa rağmen hasret kaldık. Hem hasret gidermek için hem de yatırımları açmak için buradayız. Aldığım resmi rakam 100 bini yakaladık. Havaalanından bu yana el ele, gönül gönüleydik. Buraya girerken zaten Samsun bir başka coşkuluydu" diyerek toplam kişi sayısını 100 bin kişi olarak duyurdu.