Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na Çok Sert Balıkçı Tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, karla mücadele sırasında balıkçıda görüntülenen İmamoğlu'na çok sert tepki gösterdi. Erdoğan, İmamoğlu'na "Kafayı bulmaya gidiyor kar bora fırtına esiyor umurlarında değil" dedi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na Çok Sert Balıkçı Tepkisi

Geçtiğimiz günlerde İstanbul'da etkili olan ve vatandaşların uzun saatler boyunca trafikte mahsur kalmasına neden olan kar yağışı sırasında; İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İngiliz Büyükelçi ile balıkçıda yemel yemişti.

Görüntülerin sosyal medyada yer almasının ardından ise İmamoğlu'na yönelik bazı tepkiler gelmişti. CHP'den de açıklamaların geldiği olaya ilişkin son tepki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan geldi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN İMAMOĞLU'NA TEPKİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Giresun'da katıldığı etkinlikte bir konuşma gerçekleştirdi. Ekonomi ve gündeme ilişkin konulara dair değerlendirmelerinin ardından siyasi başlıkları ele alan Cumhurbaşkanı Erdoğan ilk olarak, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'ndan gelen iddialara yanıt verdi. Kılıçdaroğlu'na yalan tepkisinde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na eleştirilerde bulundu.

AK Parti'den bir örnek veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, etkinlik için bulunduğu Giresun'da ki sel felaketini hatırlattı. O sel felaketinde kendisinin ve bakan arkadaşlarının afet bölgesinde olduğunu ifade eden Erdoğan "Sel felaketi oldu bakan arkadaşlarım ve ben hep birlikte Doğankent'te, Dereli'deydik. Balıkçıya gitmedik. Vatandaşlarımızın yanına gittik. Onlarla beraber olduk, onlarla dertlendik. Kafayı bulmaya gidiyor, kar bora fırtına esiyor umurlarında değil." ifadelerini kullandı.

Erdoğan konuşmasında ayrıca kendisinin de belediye başkanı olduğu hatırlatarak bizim kitabımızda bu yok, dedi.