Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Rekabet Kurulu'na üst düzey atamalar! Karar Resmi Gazete'de yayınlandı!

Cumhurbaşkanı recep Tayyip Erdoğan’ın imzaladığı Atama Kararnamesi bugünkü Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan hangi kuruma yeni atamalar yaptı?
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Rekabet Kurulu'na üst düzey atamalar! Karar Resmi Gazete'de yayınlandı!

Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası ile yeni bir Atama Kararı yayımlandı. Bu yeni karar ile beraber Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Rekabet Kurulu’na üst düzey 3 adet atama yapıldı. Rekabet Kurulu İkinci Başkanlığı ile üyeliklere yapılan atamalarla yeni görevlendirilen kişiler de belli oldu.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN REKABET KURULU'NA 3 ATAMA YAPTI!

Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararına göre Rekabet Kurulu İkinci Başkanlığı’na Ahmet Algan atandı. Rekabet Kurulu üyeliklerine ise Şükran Kodalak ile Hasan Hüseyin Ünlü’nün atamaları yapıldı. Yapılan bu atamalar yayınlanan karar ile yürürlüğe girdiği için bu kişiler yeni görevlerine resmen başlamış oldular.

REKABET KURULU İKİNCİ BAŞKANLIĞINA ATANAN AHMET ALGAN KİMDİR, NERELİDİR?

1972 yılında Osmaniye’de doğan Ahmet Algan 1995 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İşletme bölümünden mezun olmuştur. 2006 yılında ise Ankara Üniversitesi’nde yüksek lisans eğitimini tamamlamıştır. Özel bir bankada müfettiş olarak çalışmaya başlayan Ahmet Algan bir süre sonra ABD’ye giderek American Express Bank’ta çalışmıştır. Bu sırada New York Üniversitesi’nde akademik çalışmalar yapan Ahmet Algan, Türkiye’ye döndükten sonra kamuda çok önemli görevler yapmıştır.

REKABET KURULU ÜYELİĞİNE ATANAN ŞÜKRAN KODALAK KİMDİR NERELİDİR?

1969 yılında Ordu’nun Ünye ilçesinde doğmuştur. 1991 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olmuştur. Sağlık Bakanlığı’nda hemşire olarak bir süre çalışan Şükran Kodalak 2006 yılında sınava girerek avukatlık kadrosuna geçmiştir. Ardından da Sağlık bakanlığı Merkez Hukuk Müşavirliği’nde görev yapmıştır. Daire başkanlığı görevinde de bulunan Şükran Kodalak Rekabet Kurulu üyeliğine atanmıştır.