Cumhurbaşkanı Müjde Açıklaması, Ulusa Sesleniş Konuşması ve Kabine Toplantısı Ne Zaman, Saat Kaçta?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yapmış olduğu açıklama ile vatandaşlara Çarşamba günü büyük bir müjde vereceğini duyurmuştu.
Cumhurbaşkanı Müjde Açıklaması, Ulusa Sesleniş Konuşması ve Kabine Toplantısı Ne Zaman, Saat Kaçta?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yapmış olduğu açıklama ile vatandaşlara Çarşamba günü büyük bir müjde vereceğini duyurmuştu. Beklenen gün gelirken vatandaş Cumhurbaşkanı Erdoğan Ulusa sesleniş 10 Şubat 2021 Çarşamba günü saat kaçta sorusunun yanıtını aramaya başladı. Kabine toplantısı bugün mü, ne zaman, açıklama saat kaçta yapılacak?

Katılmış olduğu AK Parti il kongreleri toplantısı kapsamında önemli açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konuşmasının sonunda yapmış olduğu "Çarşamba günü millete sesleniş konuşmamı özellikle izlemenizi istiyorum. Sizlere birçok güzellikleri orada takdim edeceğim" sözleri ile büyük yankı uyandırdımıştı.



Pazartesi günü yapılan açıklamanın ardından vatandaşın beklemiş olduğu Çarşamba günü geldi. Peki, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ulusa sesleniş konuşması ne zaman, müjde açıklaması bugün saat kaçta, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeni müjdesi ne, kabine toplantısı bu hafta ne zaman yapılacak?



KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, BU HAFTA SAAT KAÇTA YAPILACAK?



Koronavirüs tedbir kararları, okulların açılması, yüzyüze eğitim, lokanta ve kafelerin açılması, yasakların gevşetilmesi, hafta sonu sokağa çıkma yasağının kaldırılması ya da saatlerin yeniden düzenlenmesi gibi çok sayıda önemli haberin beklendiği kabine toplantısının bu hafta yapılması beklenirken henüz tarih ve saat açıklaması gelmedi.



CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN GÜNLÜK PROGRAMI 10 ŞUBAT 2021 ÇARŞAMBA GÜNÜ, ULUSA SESLENİŞ MÜJDE KONUŞMASI SAAT KAÇTA, BUGÜN NE ZAMAN?



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın günlük programı açıklandı. 10 Şubat 2021 Çarşamba günü için Cumhurbaşkanı Erdoğan ilk olarak saat 12:00'de AK Parti Grup Toplantısı için Mecliste olacak. Ardından saat 14:00 itibari ile AK Parti Genel Merkezinden AK Parti Balıkesir-Osmaniye-Tokat-Tunceli 7. Olağan İl Kongrelerine Canlı Bağlantı ile katılacak.



Müjde açıklamasının saat 12:00'de gerçekleşecek AK Parti Grup Toplantısı içerisinde de yapılabileceği belirtilirken Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ilk yaptığı açıklamada "millete sesleniş konuşmamı bekleyin" ifadesi ile akşam saatlerinde ayrı bir basın toplantısı daha düzenleyebileceği, bunun da Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından son dakika olarak haber ajanslarına servis edilebileceği belirtiliyor.





CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN BUGÜN NE MÜJDE VERECEK, MÜJDELER NELER OLABİLİR?



Müjde denilince akıllara ilk olarak yeni doğalgaz kaynağı bulunması gelirken Ulaştırma Bakanı Karaismailoğlu tarafından yapılan Kanal İstanbul'a ilk kazmanın 2021 yılında vurulacağı açıklaması ile müjdenin Kanal İstanbul ihalesi olabileceği değerlendirmesi de bulunuyor. Buna ek olarak yeni enerji ve gaz sahalarının bulunması, restoranların ve kafelerin açılması, hafta sonu yasaklarının kaldırılması gibi gündem maddeleri de masa bulunuyor.



Yerli aşı müjdesi, reform paketleri kapsamında İnsan Hakları Eylem Planı, yeni Anayasa düzenlemesi, altın rezervi bulunması gibi maddelerde gündemde ki yerini koruyor.



Açıklama yapılır yapılmaz sitemizden takipçilerimize iletilecek olup gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin...



Emlak365.com