Cumhurbaşkanı Trabzon'a Ne Zaman Gelecek, Recep Tayyip Erdoğan Trabzon Mitingi Nerede, Saat Kaçta?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Trabzon mitingi için geri sayım başladı. Erdoğan Trabzon programı 30 Ocak 2022 belli oldu. Erdoğan Trabzon mitingi saat kaçta, nerede, ne zaman gelecek?
Cumhurbaşkanı Trabzon'a Ne Zaman Gelecek, Recep Tayyip Erdoğan Trabzon Mitingi Nerede, Saat Kaçta?

Dün Giresun'da TOKİ tarafından yapılan sel konutlarının kura çekimine katılan ve burada bir miting gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugünkü programını ise Trabzon'a ayırdı. Baba ocağı Trabzon'u ziyaret edecek olan Erdoğan programı kapsamında önce bir dizi açılış töreni gerçekleştirecek, ardından da akşam saatlerinde şehirden ayrılacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon programı kapsamında önce toplu açılış töreni gerçekleştirecek ardından ise AK Parti Trabzon İl Danışma Meclisi Toplantısı'na katılarak burada partililere hitap edecek. Yapılacak olan görüşmelerin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gece saatlerinde şehirden ayrılarak Ankara'ya dönüş yapması bekleniyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN TRABZON MİTİNGİ: ERDOĞAN TRABZON'A NE ZAMAN GELECEK?

Cumhurbaşkanlığı İletişim Ofisi CİMER üzerinden yayımlanan 30 Ocak 2022 tarihli Cumhurbaşkanı günlük programı kapsamında Erdoğan ilk olarak aşüstü Kavşağı Alt Geçit Köprüsü, Araklı Özgen Mahallesi Beşikdüzü ve Yomra Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 931 Konut – 78 Dükkan – 1 Ticaret Merkezi, Katı Atık Bertaraf ve Enerji Üretim Tesisi ve Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Toplu Açılış Töreni 'ne katılacak.

Cumhurbaşkanı Trabzon'a Ne Zaman Gelecek, Recep Tayyip Erdoğan Trabzon Mitingi Nerede, Saat Kaçta?

Ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan saat 16:00'da AK Parti Trabzon İl Danışma Meclisi Toplantısı için gerçekleştirilecek olan toplantıya katılacak.

RTE TRABZON MİTİNGİ! RECEP TAYYİP ERDOĞAN TRABZON MİTİNGİ NEREDE, SAAT KAÇTA?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından bugün Trabzon'da önce toplu açılış töreni yapılacak. Trabzon 30 Ocak toplu açılış töreni saat 14:00 itibari ile başlayacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Trabzon mitingi 15 Temmuz Meydanı için hazırlanan özel alanda yapılacak.

Erdoğan mitingi tamamladıktan sonra AK Parti Trabzon İl Danışma Meclisi Toplantısı için düzenlenecek toplantıya saat 16:00'da katılacak. Bu toplantı da Karadeniz Teknik Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi'nde yapılacak. Programının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın akşam için özel bir toplantı ya da etkinlik düzenlenmemesi halinde şehirden ayrılması bekleniyor.

Kendisi Kasımpaşa doğumlu olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın babası Rizeli olup bu nedenle Trabzon gezilerine çok önem verdiği biliniyor. Erdoğan'ın Karedeniz programı bugün yapılacak olan Trabzon gezisi ile sona erecek ve resmi temasların ardından İstanbul'da ki Cumhurbaşkanlığı konutu ya da Ankara'ya dönüş yapması bekleniyor.