Dark Dizisi Nerede Çekiliyor?

Netflix’in orijinal dizisi olan Dark Türkiye'de de yakından takip ediliyor. Peki, Dark dizisi nerede çekiliyor, oyuncuları kimler ve dizi konusu ne?
Dark Dizisi Nerede Çekiliyor?

Netflix’in orijinal dizisi olan Dark Türkiye'de de yakından takip ediliyor. Peki, Dark dizisi nerede çekiliyor, oyuncuları kimler ve dizi konusu ne?

Dark dizisi ilk sezonunu 1 Aralık 2017 tarihinde yayınlamıştır. Gerilim, suç ve gizem kategorilerinde yer alan dizi 1 saatlik bölümlerden oluşuyor. Netflix’in orijinal dizisi olan Dark’ın yönetmenliğini aynı zamanda senarist ekipte de bulunan Baran bo Odar yapıyor. Dizinin senarist koltuğunda oturan bir başka isim ise Jantje Friese’dir.



Dark Dizisi Hangi Semtte Çekiliyor?



Dark dizisinin çekildiği yer Almanya’dır. Winden kasabası ve çevresinde geçen Dark, Netflix’in ilk Alman dizisi olma özelliğini de taşıyor.



Dark Dizisinin Konusu Nedir?



Dark dizisinin konusu Winden kasabasında yaşanan esrarengiz bir olaydır. Kasaba halkı birbiriyle iyi geçinen herhangi bir problem yaşamayan insanlardır. Suç oranının da az olduğu bu bölgenin huzuru bir gün bozulur. Dizide iki farklı olay yaşanır.



Ancak bu olayların üzerine pek de gidilmez. Çünkü bu kasabada kötülükler pek olmaz. Kasabada yaşayan iki genç ortadan kayboluyor. Bu kayboluşun ardından farklı gizemli olayların da yaşanması gerilimi iyice arttırır. Bu çocukların kaybolması üzerine dört farklı aile arama çalışmalarına başlar.



Üç farklı neslin iç içe geçtiği bu dizide hiç kimsenin tahmin dahi etmediği sırlar ortaya çıkacaktır. Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Huzur içinde yaşayan kasabanın arkasında yatan tüm gerçekler bir bir açığa çıkar.



Dark Dizisinin Oyuncuları Kimler?



Dark dizisinin oyuncularından birisi Oliver Masucci’dir. Masucci dizide Ulrich karakterini canlandırıyor. Dizinin Charlotte’una Karaline Eichhorn hayat verirken, Katharina’yı ise Jördis Triebel oynuyor. Jonas karakterini canlandıran kişi ise Louise Hofmann’dır.



Emlak365.com