Deprem son dakika Kahramanmaraş! Kandilli Rasathanesi ve AFAD son depremler listesi Kahramanmaraş'ta deprem mi oldu?

Son dakika duyurusu ile Kahramanmaraş'ta deprem olduğu açıklandı. Kandilli Rasathanesi ve AFAD peş peşe açıklamalar yaptı, depremin şiddeti ve merkez üssü açıklandı. Deprem mi oldu, nerede oldu, kaç şiddetinde?
Deprem son dakika Kahramanmaraş! Kandilli Rasathanesi ve AFAD son depremler listesi Kahramanmaraş'ta deprem mi oldu?

Türkiye peş peşe yeni deprem haberleri ile sallanmaya devam ederken yeni güne de ne yazık ki yeni bir deprem haberi ile başlandı. Bir süredir aktif olarak hareketlilik yaşayan Kahramanmaraş'ta bu sabah şiddetli bir deprem yaşandı. 

Depreme uykularında yakalanan Kahramanmaraşlılar büyük bir korku ve panik yaşarken sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımlarda depremin son derece şiddetli hissedildiği dile getirildi. Türkiye'nin fay hattı üzerinden yer alan şehirlerinden biri olan Kahramanmaraş'ta yaşanan deprem panik ve korku yaşanmasına neden oldu. 

SON DEPREMLER KANDİLLİ RASATHANESİ: KAHRAMANMARAŞ'TA DEPREM Mİ OLDU?

Kandilli Rasathanesi tarafından yapılan son dakika açıklaması ile Kahramanmaraş'ta deprem olduğunu açıklandı. Depremin şiddeti 4.3 olarak ilan edilirken depremin merkez üssü ise Kocalar olarak ilan edildi. 

SON DAKİKA AFAD DEPREM AÇIKLAMASI: KAHRAMANMARAŞ DEPREMİ KAÇ ŞİDDETİNDE?

Deprem sonrası açıklama yayımlayan T.C. İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, Deprem Dairesi Başkanlığı AFAD ise depremin şiddetini 4.2 olarak verirken depremin merkez üssü ise Kahramanmaraş Dulkadiroğlu olarak açıklandı. 

Deprem sonrası gelen ilk bilgilere göre herhangi bir olumsuzluk, yıkılan, hasar alan bina  ve can kaybı yaşanmadığı belirtilirken Kahramanmaraşlılar güne büyük bir korku ile başlamış oldu.