Devlet Bahçeli, Sinan Ateş cinayeti hakkında konuştu!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM’de partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Devlet Bahçeli, Sinan Ateş cinayetine dair dikkat çeken sözler ifade etti.
Devlet Bahçeli, Sinan Ateş cinayeti hakkında konuştu!

TBMM’de MHP’nin haftalık olağan grup toplantısı yapıldı. Bu toplantıda bir konuşma yapan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ülkü Ocakları’nın eski Genel Başkanı Sinan Ateş’in öldürülmesine dair de bir açıklama yaptı.

SİNAN ATEŞ CİNAYETİ AÇIKLAMALARI!

Sinan Ateş’in bir cinayete kurban gitmesine dair açıklamalarda bulunan Devlet Bahçeli, “madem herkes sırasını savıp eteklerindeki taşları döktü şimdi söz sırası bizdedir. MHP milletinde erimiş bir kahramanlık mefkuresidir. Allah’ın dağına göre kar verdiğini de biliyorum. 30 Aralık 2022 Cuma Günü Ankara’nın Çukurambar semtimde hunharca bir suikast gerçekleşti.

Bu suikastin ardından biz sislerin dağılmasını, önünün ve ardının aydınlığa kavuşmasını bekledik. Her gelişmeyi de çok yakından takip ettik. Ortada güpegündüz işlenmiş bir cinayet vardı. Bu kanlı saldırının ardından MHP’ye organize ve örgütlü bir saldırı hız kazandı. Tüm FETÖ’cüler partimize karşı algı operasyonlarıyla bir kalkışma başlattılar. Bu cinayetin gölgesi MHP’ye düşürülmek istendi. Bir iç hesaplaşma olduğu iddia edildi. Böyle zamanlar duygusal taşkınlıkların akli melekeleri kilitlediği zamanlardır.

Bir cinayet üzerinden siyasi kurgu yapılıyor. Menfur bir cinayetin içerisine bizim arkadaşlarımızı çekmeye çalışanlara izin vermeyeceğiz. Hiçbir arkadaşımı bu kirli oyuna feda etmeyeceğim ve duvarda gedik açılmasına seyirci kalmayacağım.” dedi.

Seçimlere ilişkin de konuşan Devlet Bahçeli, “Seçimler için vakit daraldıkça proje elemanları bir bir deşifre olmaktadırlar. 2023 yılı bir turnusol kağıdı gibi her türlü rezaleti ortaya çıkaracaktır. Bu süreç artık başlamıştır. Seçime kadar her türlü provokasyonun gerçekleşmesi de mümkündür. Zillet İttifakı’nı destekleyen küresel emperyalizm bütün çakallarını aramıza salmıştır. PKK’nın piyonları, yabancı istihbarat örgütlerinin taşeronları Cumhur İttifakı’nın kutlu yürüyüşünü engelleyebilmek için Zillet İttifakı’nın yanında yer almıştırlar. Oynanan oyunu, kurulan tezgahı görüyoruz. Alayına birden Türk’ün gücünü göstereceğiz.” şeklinde konuştu.