Devlet Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na tepki! Özür dilemelidir

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bugün yaptığı açıklamalarda Kemal Kılıçdaroğlu'nun bazı açıklamaları nedeni ile özür dilemesi gerektiğini ifade etti.
Devlet Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na tepki! Özür dilemelidir

Bugün 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından ilk kez gerçekleştirilen MHP Grup toplantısında konuşan Devlet Bahçeli Kemal Kılıçdaroğlu'na yüklendi. Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir canlı yayında açıklamalarda bulunan Kılıçdaroğlu'nun bazı ifadelerine yanıt veren Bahçeli 'derhal özür dilemedi' dedi.

KÖYLÜLERİ SUÇLAMAK MİLLİ İRADEYE SALDIRIDIR!

Kemal Kılıçdaroğlu'nun kırsal-kentsel kıyaslaması hakkında konuşan Bahçeli "Türkiye, ekonomisi ve diplomasisi ile kavga yerine kucaklaşmayı öne alan anlayışla önümüzdeki yüzyılı fırsata çevirecektir. Ülkemizin öncelikli sorun alanlarından biri kimliksiz, heyecansız muhalefet anlayışıdır. Demokrasimizde bir kamburdur bu anlayış. Birbirlerini yiyip tüketmeden orta yolu bulmaları tavsiyemizdir. CHP genel başkanının hala milletin mesajını anlayamamış olmasıdır üzüntümüz. Köylülerimizi ve TRT'yi suçlayan tarihi hatası hala şoku atmadığına delildir. Köylüleri suçlamak milli iradeye saldırıdır. Bu ayıplı sözler milletimizi derinden yaralamış, aynı şekilde CHP’ye oy veren vatandaşlarımızı da şaşırtmıştır. Köylülerimizi suçlamak, aşağılamak, horlamak bir defa demokrasiye, milli iradeye, insani değer ve mirasa çok kesif bir saldırıdır ve failinin derhal özür dilemesi lazımdır. Haklarını teslim etmeden, onların gönüllerine girmeden hiçbir sonuç alınamaz.

Defalarca uyardım. Güvenme dostuna saman doldurur postuna dedim. Vekillik kapan kendi evine gitti. Daha birkaç gün önce Ankara'yı sel aldı. Emanete tıpkı İBB başkanı gibi hıyanet etmiştir. Ankara'ya bir çivi çakılmadı. 14 Mayıs akşamı 5. sınıf çadır tiyatrosunda kazandık diyordu ama şehirlerinde kaybettirdiklerini herkes görmüş oldu. Nefsine söz geçiremeyen siyasetçi olmayacağı gibi adam da olamayacaktır. Bülbül güle karga çöplüğe götürür. Milletin çağrısına kulak verip yeni anayasa konusundaki yaklaşımları samimiyet testidir. Kapsayıcı, demokratik nitelikli, devlet millet dengesini kuran anayasa için elini taşın altına koymaya hazırız. Yeni yüz yılda yüz il bin ilçeden ihya ve inşa etmemiz mümkündür. MHP yeni anayasa konusunda 4 Mayıs tarihinde çalışmalarını bitirmiş ve metin sonuçlanmıştır. Dedik mi yaparız, yapınca sahiplenmesini biliriz. MHP'nin ayrılmada mutabakat araması asla mümkün değildir." şeklinde açıklamalar ile Kılıçdaroğlu'nu eleştirdi.