Devran döndü! Buse Varol ile Alişan'ı evlilik dışı çocuk olmak ile suçlayan Nihat Doğan kendi kazdığı kuyuya düştü!

Uzun süredir müzik piyasasında olan ve son yıllarda şarkıcılık kariyerinden ziyade sert tavrı ve özel hayatı ile gündemde kalan Türkücü Nihat Doğan, hayranı ile evlenerek herkesi şaşkına çevirdi.
Devran döndü! Buse Varol ile Alişan'ı evlilik dışı çocuk olmak ile suçlayan Nihat Doğan kendi kazdığı kuyuya düştü!

Yıllardır müzik sektöründe olan ve özellikle de ilk çıktığı yıllarda seslendirdiği şarkılar ile büyük bir çıkış yakalamayı başaran Türkücü Nihat Doğan, son dönemlerde seslendirdiği şarkılardan ve sahne şovlarından çok eleştiri tarzı ve özel hayatı ile gündemde kaldı.

Son olarak bir magazin programında “Sisi” lakaplı Seyhan Soylu ile birlikte yorumculuk yapan ve böyle bir kariyeri tercih etmesi hem hayranları hem magazin gündemi hem de sosyal medya kullanıcıları tarafından anlamsız bulunan Nihat Doğan, programın yayından kaldırılması ile birlikte özel hayatı ile kendisinden söz ettirmeye devam etti.

Yıllar önce ünlü Şarkıcı Seda Sayan ile yaşadığı çalkantılı aşk ile kendisinden söz ettiren ve uzun bir süre gündemde kalmayı başaran Nihat Doğan, sonrasında da yine kendisinden beklenmeyen bir şekilde Survivor yarışma programına katılarak gündem oldu. Genel olarak agresif bir tavır içerisinde olan ve ünlü- ünsüz fark etmeden herkesi eleştirme hakkını kendisinde gören ünlü türkücü, meslektaşı Alişan ve eşi Buse Varol ile ilgili söyledikleri ile de dikkatleri üzerine çekmişti.

Bir süredir sessizliğini koruyan ve magazin sayfalarında yer almayan Nihat Doğan, sessizliğini bomba gibi bir haber ile bozdu. Doğan’ın, İranlı hayranı ile evlendiği haberi magazin gündeminde şaşkınlık yarattı. Doğan’ın hayranları tebrik mesajları yayınlarken, düğünün apar topar olmasının nedeni ortaya çıktı.

İRANLI HAYRANI İLE EVLENDİ!

Devran döndü! Buse Varol ile Alişan'ı evlilik dışı çocuk olmak ile suçlayan Nihat Doğan kendi kazdığı kuyuya düştü!

İranlı hayranı Arzu ile apar topar evlenen ve düğün fotoğrafları sosyal medyaya düşen Nihat Doğan, herkesi şaşırttı. Yaptığı açıklamada annesi ile birlikte İran’a giderek eşini ailesinden istediğini belirten Doğan, şaşkınlık yarattı.

3 AYLIK HAMİLE!

Dini nikahlarının daha önce kıyıldığını ancak tam düğün yapacakları esnada yengesini kaybettiklerini belirten Doğan, eşinin hamilelik durumunun ortaya çıkmasından ötürü planladıkları düğünü öne aldıklarını ancak sonrasında büyük bir organizasyon yapacaklarını belirtti.

ALİŞAN’I ELEŞTİRMİŞTİ!

Alişan ve Buse Varol çiftinin evlendikten hemen sonra bebek beklediklerini duyurmaları, Nihat Doğan tarafından oldukça eleştirilmiş, Doğan Buse Varol’un evlilik dışı hamile kaldığını ima ederek kendisini aşan konuşmalar yapmıştı.