Disney Plus açıldı mı, hangi filmler var, üyelik ücreti ne kadar?

Disney Plus Türkiye'deki yayın hayatına başladı. Birçok kişi Disney+ üyelik ücreti ne kadar araştırırken platformdaki içerikler de belli oldu.
Disney Plus açıldı mı, hangi filmler var, üyelik ücreti ne kadar?

Yüz binlerce kişinin merakla beklediği Disney Plus uygulaması nihayet Türkiye'deki faaliyetlerine başladı. Netflix'ten sonraki en büyük dijital platform olma özelliği taşıyan Disney Plus içerisinde dizi, film, belgesel ve daha birçok içerik bulunuyor.

Disney Plus açıldı mı?

Disney Plus, 14 Haziran 2022 Salı günü sabah saat 10.00 itibariyle yayın hayatına başladı. Disney+, içerisinde Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic ve daha birçok içeriğin yer aldığı bir dijital platform olarak erişime açıldı.

Disney Plus aylık üyelik ücreti ne kadar?

Netflix'e rakip olan Disney Plus'a abone olmak isteyen kişiler üyelik ücretinin ne kadar olduğu, Netflix'ten ucuz olup olmadığını araştırmaya başladı.

Disney Plus için aylık üyelik bedeli 34,99 TL olarak belirlendi. Ayrıca yıllık üyelik ücreti ise 349,90 TL oluyor. Disney+ için 10 aylık fiyatına 12 aylık üyelik satın almak mümkün oluyor.

Disney+ içerisinde standart üyelik kapsamında birçok ayrıcalık bulunuyor. Başka bir yerde olmayan orijinal içerikler, gişe filmleri, diziler ve programlar, kısa içerikler ve belgeseller yer alıyor.

Disney Plus uygulaması ile 10 cihaza 7 ayrı profiline kadar sınırsız indirme imkanı sağlanmasının yanı sıra, uyumlu cihazlarda hiçbir ek ücret ödemeden 4K UHD çözünürlükte Dolby Vision ve Dolby Atmos desteğiyle izleme imkanı sunuluyor.

Platform, aynı anda 4 ekranda izlenebiliyor, özel çocuk profilleri içeren kapsamlı ebeveyn kontrol sistemi de bulunuyor. Ayrıca diğer platformlardan farklı olarak, GroupWatch özelliği ile 6 kişiye kadar sanal izleme partileri oluşturulabiliyor.