Disney Plus platformu saat kaçta hizmete açılacak? Dünya devi için sayılı saatler kaldı!

Dünyanın en büyük online dizi ve film izleme platformlarından birisi olan Disney Plus için geri sayım resmen başladı. Platformun resmi olarak açılmasına sayılı saatler kaldı. Saat kaçta açılacak?
Disney Plus platformu saat kaçta hizmete açılacak? Dünya devi için sayılı saatler kaldı!

Dünyanın en büyük online dizi ve film izleme platformlarından birisi olan Disney Plus için geri sayım resmen başladı. Türkiye pazarına gireceği öğrenildiği andan itibaren herkes tarafından dikkat çeken projelerden birisi olan Disney Plus için resmi internet sayfasında son saatlerde geri sayım başladı. Yüz binlerce kullanıcının web sayfasına girerek ziyaret ettiği Disney Plus'ın saat kaçta hizmete açılacağı araştırılmaya başlandı. Peki Disney Plus platformu saat kaçta hizmete açılacak?

Disney+ Walt Disney Company'nin bölümü olan Disney Platform Distribution tarafından işletilen over-the-top katılımlı talebe dayalı Amerikan video servisidir. Servis Amerika Birleşik Devletleri'nde 12 Kasım 2019'da faaliyete başlamıştır.

Birçok dünya ülkesinde yaptığı işler ile dikkat çeken Disney +, şimdilerde ise Türkiye pazarına girmek için son saatleri sayıyor. Resmi internet sitesinde geri sayımın başladığı Disney Plus'ta saat kaçta tam olarak hizmete açılacağı araştırılmaya başlandı.

DİSNEY PLUS SAAT KAÇTA AÇILACAK?

Türkiye'de 1 milyondan kullanıcının bekleme listesine aldığı Disney Plus için bildirimler gelmeye devam ediyor. Türkiye'de 15 başarılı oyuncu ile sözleşme imzalayan Disney Plus farklı projelerini gelecek aylarda platformda yayına almaya başlayacak. Projeler için 15 - 20 milyon dolar arasında harcama yaptığı öğrenilen Disney Plus ülke içerisinde ki pazara giriş yapmadan şimdiden rakiplerine göz dağı verdi.

Disney Plus'ın Türkiye içerisinde ki faaliyetlerine başlayacağı tarih ve saat belli oldu. Disney Plus 14 Haziran 2022 Salı günü saat sabah 10:00'da resmi faaliyetlerine başlıyor.

Netflix Türkiye'nin abonelik ücretlerine zam yapması sonrasında Türkiye içerisinde ki abone sayısı şimdiden +250 binin üzerinde düşüş yaşarken Disney Plus'ın hizmete açılması ile birlikte bu rakamın daha da artması bekleniyor. Disney'in en büyük rakipleri arasında gördüğü Netflix ve ülke pazarında ki Exxen'in abone sayısını 1 ayda geçmesi bekleniyor.

DİSNEY PLUS TÜRKİYE ABONELİK ÜCRETLERİ

Disney Plus, Türkiye pazarına uygun abonelik ücretleri ile giriş yapacak.

  • Disney Plus, tanışma paketi kapsamında 8 ay öde 12 ay izle kampanyasını duyurdu. Buna göre ise 279,90 TL paket fiyatı belirleyen Disney Plus'ın şimdiden 100 binin üzerinde paket satışı gerçekleştirdiği öğrenildi.

Disney Plus platformu saat kaçta hizmete açılacak? Dünya devi için sayılı saatler kaldı!

  • Disney'in tanışma paketinin dışında aylık yenileme paketi ücreti ise 34,99 TL olarak açıklandı.

Disney'in tanışma paketinin 26 Haziran'a kadar devam etmesi ve sonrasında ise sonlandırılması bekleniyor.