Diyarbakır'da feci kaza, yolcu otobüsü devrildi! 1'i bebek 5 kişi öldü, 29 yolcu yaralandı!

Diyarbakır’da feci bir trafik kazası meydana geldi. Seyir halindeki yolcu otobüsü devrilirken kaza nedeniyle 5 kişi hayatını kaybederken 29 yolcu da yaralandı.
Diyarbakır'da feci kaza, yolcu otobüsü devrildi! 1'i bebek 5 kişi öldü, 29 yolcu yaralandı!

Diyarbakır’da seyir halindeki bir yolcu otobüsün devrilmesi sonucu çok feci bir trafik kazası gerçekleşti. Özel bir firmaya ait olan şehirlerarası yolcu otobüsü Diyarbakır – Silvan karayolunda devrildi. Iğdır’a doğru giden yolcu otobüsünün hareket halindeyken kontrolden çıktığı bildirildi. İçinde çocukların ve bebeklerin de bulunduğu yolcu otobüsünün devrilmesinin faturası çok ağır oldu.

5 YOLCU HAYATINI KAYBETTİ!

Kaza sonrasında ihbar ile olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye sevk edildi. Devrilen yolcu otobüsünden çıkarılan 29 yaralı yolcu çevrede bulunan hastanelere sevk edilerek tedavi altına alındılar. Otobüsteki yolcuları çıkaran ekipler 5 kişinin de hayatını kaybettiğini bildirdiler. Hayatını kaybedenlerden birisinin bebek olduğu bildirilirken kimlikler açıklanmadı.

ŞOFÖR VE MUAVİN GÖZALTINA ALINDI

Kaza sonrasında polis tarafından hemen soruşturma başlatıldı. Bu soruşturma kapsamında yolcu otobüsünün şoförü ve muavini gözaltına alındı. Kazanın neden olduğuna dair teknik inceleme de yapılırken sorumluların adliyeye sevk edilmeleri bekleniyor.

YARALILARIN TEDAVİLERİ SÜRÜYOR

Kazayı yapan yolcu otobüsünün hangi firmaya ait olduğu ise açıklanmadı. Çok feci bir neticeyle sonuçlanan kazaya dair araştırmalar devam ederken yaralıların durumu hakkında da bilgiler verildi. Yaralılar arasında hayati tehlikesi bulunan olmadığı bildirilirken hastanelerde bu kişilerin tedavilerinin sürdüğü belirtildi.

DİYARBAKIR VALİLİĞİ AÇIKLAMA YAPACAK!

Gerçekleşen trafik kazasına dair bugün Diyarbakır Valiliği tarafından bir açıklama yapılması bekleniyor. Hem kazanın detayları hem de soruşturma aşamasına dair resmi bilgiler kamuoyu ile paylaşılacak. Soruşturmanın akıbeti ise bu açıklama ile öğrenilebilecek.