Doğu Anadolu'ya çığ uyarısı geldi!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan raporlara göre Doğu Anadolu Bölgesinin yüksek kesimlerinde çığ tehlikesi bekleniyor.
Doğu Anadolu'ya çığ uyarısı geldi!

Doğu Anadolu'ya çığ uyarısı geldi: Doğu Anadolu bölgesinin yüksek kesimlerinde kar örtüsüne sahip olan eğimli bölgelerinde çığ tehlikesi uyarısı verildi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıları yakından takip eden vatandaşlar uyarılardan anında haberdar olmak için Meteoroloji'nin yayınladığı raporları araştırıyorlar.

Emlak365 olarak Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan tüm uyarılar takip ediyor ve anında sizlerle paylaşıyoruz. Meteoroloji'den Doğu Anadolu Bölgesi için yeni uyarı geldi. Bu uyarıda bölgenin yüksek ve eğimli kesimlerinde kar örtüsü ile kaplı alanlarda çığ tehlikesinin yaşanacağı yönünde oldu. 

DOĞU ANADOLU BÖLGESİNİN YÜKSEK KESİMLERİNDE ÇIĞ TEHLİKESİ

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya ve uyarılara göre Doğu Anadolu Bölgesinin doğusu ve ayrıca yüksek kar örtüsüne sahip eğimli bölgelerinde çığ tehlikesinin olduğu bildirildi. Bölgenin bu kısımlarında çığ tehlikesi bekleniyor.

Bu çığ tehlikesinin bir felakete dönüşmemesi için yaşanabilecek olan olumsuzluklara karşı dikkatli olunmasını söyleyen Meteoroloji Genel Müdürlüğü tedbirin elden bırakılmaması gerektiğini de ekledi.