Dünya Kupası maçları hangi kanalda yayınlanacak?

2022 Dünya Kupası için maç yayınlarına dair sorgulamalar yapılıyor. Dünya Kupası maçlarını Türkiye’de hangi kanal yayınlayacak? 2022 Dünya Kupası maçları hangi kanalda şifresiz yayınlanacak?
Dünya Kupası maçları hangi kanalda yayınlanacak?

2022 Dünya Kupası heyecanı başlıyor. Merakla beklenen 2022 Dünya Kupası için Katar’da tüm hazırlıklar tamamlandı. Tüm dünyanın gözü bu organizasyon döneminde Katar’da olacak. Dünya Kupası’nın Katar’a verilmesi büyük eleştiriler almış ve liglerdeki maç programları aksamıştı. Türkiye’de de liglere Dünya Kupası arası verildi. 18 Aralık’a kadar Dünya Kupası heyecanı Katar’da yaşanacak.

DÜNYA KUPASI NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Katar 2022 Dünya Kupası organizasyonunda program merak ediliyor. Buna göre 20 Kasım Pazar günü Katar’da 2022 Dünya Kupası için açılış töreni düzenlenecek. Dünya liderlerinin de katılması beklenen Dünya Kupası açılış törenine Katar ile yakın temasları olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da iştirak edecek. Açılış töreninin ardından 2022 Dünya Kupası’nın ilk maçı 20 Kasım Pazar günü ev sahibi Katar ile Ekvador arasında oynanacak.

DÜNYA KUPASI MAÇLARI HANGİ KANALDA?

2022 Dünya Kupası maçlarının hangi kanalda yayınlanacağı da merak konusu oluyor. Tüm dünya ülkelerinde maç yayınları yapılacak. 2022 Dünya Kupası’nın Türkiye’deki yayıncısı ise devlet televizyonu TRT olacak. Dünya Kupası maçları yaklaşık bir ay boyunca TRT 1 ve TRT Spor ekranlarından yayınlanacaklar. Türkiye’de futbolseverler Dünya Kupası maçlarını şifresiz bir şekilde izleme imkanı bulacaklar. Dünya Kupası’nda Türkiye’de oynayan 14 yabancı futbolcu da ülkelerinin milli takımları ile boy gösterecekler.

DÜNYA KUPASI FİNALİ NE ZAMAN?

2022 Dünya Kupası’nda final maçının ne zaman yapılacağı da merak ediliyor. FİFA tarafından açıklanan Dünya Kupası programına göre final maçı 18 Aralık 2022 tarihinde yapılacak. Rakiplerini saf dışı bırakmayı başaran son 2 takım Dünya Kupası’nı kazanabilmek için tek maç yapacaklar. Bu maçı kazanan tarihi bir başarı elde edip 2022 Dünya Kupası’nın sahibi olacak.