Ege beşik gibi sallanıyor! AFAD son dakika olarak duyurdu İzmir ve Muğla'da deprem yaşandı

Son dönemde üst üste depremler yaşanan Ege Bölgesi Cuma sabahına yine depremlerle uyandı. İlk deprem İzmir'de olurken ikinci deprem ise Ula merkezli olarak Muğla'da yaşandı.
Ege beşik gibi sallanıyor! AFAD son dakika olarak duyurdu İzmir ve Muğla'da deprem yaşandı

Son dönemde fay hatlarında yaşanan hareketlilik daha da artarken Türkiye'de bir ilk yaşanmış ve AFAD 81 ilde deprem tatbikatı gerçekleştirmişti. Yapılan tatbikat ile tüm telefonlara acil durum mesajı gönderilirken ne yazık ki gerçek deprem haberleri de gelmeye devam ediyor. 

Türkiye 18 Kasım 2022 Pazartesi gününe İzmir'den gelen depremle uyanırken bir son dakika deprem haberi de Muğla'nın Ula ilçesinden geldi. İlk yapılan açıklama ile İzmir'de yaşanan deprem ilan edilirken günün ikinci deprem haberi de yine Ege bölgesinden Muğla'dan geldi. 

SON DAKİKA DEPREM HABERİ! İZMİR'DE DEPREM Mİ OLDU, DEPREMİN ŞİDDETİ KAÇ?

Günün ilk şiddetli deprem haberi İzmir'den geldi. İzmir'de saatler 04:09'u gösterdiğinde yerin 8 km derinliğinde merkez üssü Gaziemir olan 3,5 şiddetinde bir deprem yaşandı. Deprem ile uyanan İzmirliler büyük panik yaşarken depremin şiddetinin düşük olmasına rağmen son derece sert bir şekilde hissedildiği, çoğu kişinin uykusundan uyandığı sosyal medya paylaşımları ile görüldü. 

SON DAKİKA MUĞLA'DA DEPREM Mİ OLDU, ULA DEPREMİNİN ŞİDDETİ KAÇ?

Ege bölgesinden sabahın ilk saatlerinde ikinci deprem haberi ise Muğla'dan geldi. Muğla'nın Ula ilçesinde saat 07:26 sularında meydana gelen depremin şiddeti 4,0 olarak açıklanırken depremin yerin 7 km derinliğinde meydana geldiği duyuruldu. 

Her iki depremde de can ve mal kaybı yaşanmazken deprem nedeniyle kısa süreli panik yaşandığı açıklandı.