Ekim ayının son kabine toplantısı tarihi ve saati açıklandı kabinede hangi konular masada?

Cumhurbaşkanlığı kabinesi için beklenen toplantı tarihi açıklandı. Kabine toplantısı yarın ne zaman, saat kaçta, kabinede hangi konular konuşulacak?
Ekim ayının son kabine toplantısı tarihi ve saati açıklandı kabinede hangi konular masada?

Cumhurbaşkanlığı kabine toplantısı için beklenen kritik tarih açıklandı. Ekim ayının son kabine toplantısı yarın yani 24 Ekim 2022 Pazartesi günü gerçekleşecek. Kabinede birbirinden önemli konular gündeme gelecek. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında toplanacak olan kabinede gündemin en önemli maddesi olarak başörtüsüne anayasal güvence için hazırlanacak yasal düzenleme ve başörtüsü referandumu olarak öne çıktı. 

CUMHURBAŞKANLIĞI KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Kabine toplantısı için beklenen kritik tarih ilan edildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın günlük programı ilan edilirken 24 Ekim 2022 Pazartesi günü kabinenin toplanacağı duyuruldu. Toplanacak olan kabine toplantısı pek çok önemli konu yine masadaki yerini alırken bu kabine toplantısının en önemli gündem maddesinin beklenen başörtü yasa teklifi olacağı belirtildi. 

Yapılan açıklamada başörtüsüne anayasal güvence sağlayacak anayasa değişiklik teklifinin gündeme geleceği belirtilirken Adalet Bakanı Bekir Bozdağ tarafından konu hakkında özel bir sunum yapılacağı dile getirildi. Bakan Bozdağ Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ve diğer kabine üyelerine hazırlanan taslağı sunacak. 

Buna ek olarak enflasyonla mücadele konusunda atılacak olan yeni adımlar ve alınacak önlemlerde kabinede görüşülecek konular arasında ye alırken yeni destek paketlerinin gündeme gelmesi bekleniyor. Yunanistan ile son dönemde yaşanan ve her geçen gün artan gerilimin de kabine konuları arasında bulunduğu belirtilirken terörle mücadele konusunda bakan Hulisi Akar'ın da sunum yaparak son gelişmeler hakkında bilgilendirmede bulunacağı belirtildi.