Ekiplerin Boşalttığı Çöp Evden Çıkanlar Herkesi Şaşkına Çevirdi

Eskişehir'de bir binada yaşayan vatandaşlar aşırı pis kokular geldiği gerekçesiyle bir daireden şikayetçi oldu. Şikayet üzerine mahkeme evi boşaltma kararı aldı. Evde yaşayan Z. O. isimli kadın daireyi boşalttıktan sonra eve temizlik ekipleri girdi ve karşılaştıkları manzara herkesi şaşkına çevirdi.
Ekiplerin Boşalttığı Çöp Evden Çıkanlar Herkesi Şaşkına Çevirdi

Eskişehir'de bir apartmanda yaşayan vatandaşlar bir daireden gelen kokulara artık dayanamadı ve şikayetçi oldu. Mahkeme evde ikamet eden Z. O. isimli kadının evi boşaltmasına hükmetti. Boşaltılan evin temizlenmesi için gelen ekipler karşılaştıkları manzara karşısında şoke oldu.

Apartman sakinlerinin şikayeti üzerine boşaltılan çöp ev temizlik ekiplerini dahi şaşkına çevirdi. Evde oturan Z. O. isimli kadının evde tam 40 bin kilo çöp biriktirmişti. Torbalar dolusu çöp zorlukla evden çıkarıldı.

Mahkeme Kararıyla Boşaltılan Çöp Ev 

Eskişehir Odunpazarı ilçesinde bulunan bir binada yaşayan insanlar bir daireden uzun süredir şikayetçiydi. Artık gelen kokuya dayanamayan apartman sakinleri şikayetçi oldu. Durum mahkemeye kadar gitti ve mahkeme o evin boşaltılmasın karar verdi.

Komşuların artık kendi evlerinde dahi kokudan durmadıkları evde Z. O. isimli bir kadın ikamet etmekteydi. Mahkeme Z. O. isimli kadının tahliyesine ve evin temizlenmesine hükmetti. Evde ikamet eden Z. O. isimli kadının evi boşaltmasının ardından Odunpazarı Belediyesi ekipleri mahkeme kararı üzerine harekete geçti.

Çöp Evden Tam 40 Bin Kilo Çöp Çıktı

Odunpazarı Belediyesi temizlik ekipleri Z. O. isimli kadının toplayıp biriktirdiği ve bir süre sonra etrafa dayanılmaz bir koku yayan çöpleri atmak için eve girdiğinde korkunç bir manzara ile karşı karşıya geldi. Evin her köşesinde torbalar dolusu çöp bulundu. Belediye ekiplerini dahi şaşkına çeviren evden, yürütülen yoğun çalışma neticesinde tam 40 bin kilo çöp atıldı.

Mahalleyi Çöp Kokusu Sardı

Ekiplerin çalışması sırasında bir mahalle sakini konuya ilişkin bildiklerini anlattı. Karşı apartmanda oturan bir komşu, Z. O. isimli kadının evinden yayılan kokunun tüm mahalleye yayıldığını hatta karşı binadaki evlerinde otururken dahi bu kokudan rahatsız olduklarını anlattı. 

Z. O.'nun karşı binadaki komşusu, "Biz bu çileyi 3 senedir çekiyoruz. Benim evim karşı binada olmasına rağmen kokudan biz bile rahatsız oluyorduk. Defalarca evde çöp toplamamasını söyledik. Tüm mahalleli bu durumdan rahatsızdı. Yaklaşık 3 senedir sokakta bulduğu her şeyi evine getiriyor. Herkes defalarca uyardı ancak çöp toplamaya devam etti." dedi. 

Z. O.'nun evinden çıkarılan çöpler belediye kamyonuyla ancak taşınabildi. Ekipler çöpleri attıktan ve evi temizledikten sonra bir de ilaçlama çalışması yaptı.