En Lise Mezunu İŞKUR'dan Çok Sayıda Büro Personeli Alımı! İŞKUR Üzerinden Kamu ve Özel Sektöre Alımlar Devam Ediyor!

İŞKUR güncel iş ilanları Mayıs 2022 itibariyle dikkat çekiyor. 700’den fazla büro personeli alım ilanı yayımlayan İŞKUR, en lise mezunu olma şartı arıyor! İşte detaylar…
En Lise Mezunu İŞKUR'dan Çok Sayıda Büro Personeli Alımı! İŞKUR Üzerinden Kamu ve Özel Sektöre Alımlar Devam Ediyor!

Türkiye genelinde kamu ve özel sektör bünyesinde istihdam edilmek üzere Türkiye İş Kurumu (iŞKUR) üzerinden çok sayıda personel alımı yapılmaya devam ediyor. En lise mezunu olmak üzere çok sayıda aday arasından alım gerçekleştirilmesi hedefleniyor. Büro personeli kadrosu için yayınlanan ilanlar arasında ülke genelinde çok sayıda personel alımı gerçekleştirilecek. Adayların söz konusu ilana başvuru yapabilmeleri için belirlenen birçok farklı genel ve özel şartı da sağlaması gerekiyor.

İŞKUR Büro Personeli Başvuru Şartları Neler?

En Lise Mezunu İŞKUR'dan Çok Sayıda Büro Personeli Alımı! İŞKUR Üzerinden Kamu ve Özel Sektöre Alımlar Devam Ediyor!

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) büro personeli alım ilanları yayınladı. Türkiye genelinde birçok farklı kamu ve özel sektör kuruluşu tarafından personel istihdamı gerçekleştirilmesi hedefleniyor. 780 kişilik büro memuru alım ilanlarına başvuru yapmak isteyen adayların ise en az lise mezunu olması gerektiği ifade ediliyor. Ayrıca ön lisans ve lisans mezunu adaylar arasından da bazı kadrolar için alım yapılacağı duyuruldu. Her bir ilan için özel olarak belirlenen şartların dışında adayların taşıması gereken genel şartlar ise şunlardır:

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
  • Kamu haklarından mahrum olmamak,
  • Güvenlik soruşturmasından olumlu sonuç almak,
  • Görevine engel bir sağlık sorunun olmaması,
  • En lise ortaöğretim (lise) mezunu olmak,
  • İlanda yer alan özel şartları taşımak vb.

Başvurular Nasıl Yapılacak?

İŞKUR büro personeli iş ilanlarına başvuru yapmak isteyen adayların taşıması gereken genel ve özel şartların sağlanması halinde elektronik ortam üzerinden kolay başvuru adımları takip edilerek Mayıs ayı itibariyle başvuru yapılabilmektedir.

İŞKUR güncel iş ilanlarına başvuru yapmak isteyen adayların e – Devlet üzerinden online olarak sisteme giriş yaparak kayıt işlemlerini tamamlaması ve ilgili ilanları seçerek başvurularını tamamlaması mümkündür. ‘’esube.iskur.gov.tr’’ adresi üzerinden ‘’Çalışma Yeri’’, ‘’İlçe’’ ve ‘’Meslek’’ kısmı seçilerek ilgili ilanlara şartların sağlanması halinde dakikalar içinde hızlı başvuru yapılması mümkündür.

Genel Yayın Yönetmeni