Enkazdan kurtarıldıktan sonraki videosu ile gündeme gelen 4 yaşındaki Azra hayatını kaybetti!

6 Şubat tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremden en çok etkilenen illerden biri olan Hatay'da arama kurtarma ekipleri tarafından kurtarılan 4 yaşındaki Azra hayatını kaybetti.
Enkazdan kurtarıldıktan sonraki videosu ile gündeme gelen 4 yaşındaki Azra hayatını kaybetti!

Hatay'da meydana gelen depremin ardından ailesi ile birlikte enkaz altında kalan 4 yaşındaki Azra Duru Malaç, arama kurtarma çalışmaları sonucunda kurtarılmıştı. Enkazdan kurtarılmasının ardından kurtarma çalışmalarında bulunan bir personelin kucağındaki görüntüleri ile kısa süre içerisinde gündemde gelmişti. Sosyal medyada oldukça büyük bir tepki çeken bu videonun ardından Azra bebeğin durumu da herkes tarafından merak edilmeye başlandı. 

VİDEO TEPKİ ÇEKMİŞTİ! 

Enkaz altından kurtarıldıktan sonra personelin kucağında video için Azra bebeğin durması herkes tarafından sosyal medyada oldukça büyük tepkilerin meydana gelmesi neden oldu. Minik Azra'nın başını havada tutmakta zorlandığı görülürken personelin acil duruma karşın kucağında zaman kaybetmesine pek çok kişi tepki gösterdi.

HAYATINI KAYBETTİ! 

Enkazdan kurtulduktan sonra Hatay'dan tedavi edilmesi amacı ile 4 yaşındaki Azra Duru Malaç, Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Tedavi süreci ve iyileşme süreci oldukça merak edilen Azra'dan ise kahreden haber geldi. 8 Şubat günü Azra bebeğin tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı öğrenildi. Minik Azra'nın ölüm nedeni ise 'doğal afet kaynaklı travma, ağır yaralanma, iç kanama, sol bacakta kırık, sağ kolda parçalı kırık’ olarak açıklandı. 

Tüm bunların yanı sıra da Azra'nın babasının sağ bir şekilde enkaz altından kurtarılarak yaşadığı öğrenilirken diğer yandan annesinin ise depremde hayatını kaybettiği öğrenildi. Sosyal medyada oldukça sevilen Azra'nın ölüm haberi herkesi oldukça üzdü.