Erdal Acar kimdir, ne iş yapıyor, neden gözaltına alındı?

İş insanı ve Beşiktaş'ın eski yöneticilerinden olan Erdal Acar'ın gözaltına alındığı açıklandı. Erdal Acar neden gözaltına alındı merak ediliyor. İşte son gelişmeler.
Erdal Acar kimdir, ne iş yapıyor, neden gözaltına alındı?

İstanbul Emniyeti'ne bağlı Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İstanbul'un Anadolu Yakası'nda faaliyet gösteren organize bir suç örgütüne yönelik operasyon düzenledi. Söz konusu operasyonda çok sayıda kişi yakalanarak gözaltına alındı. Operasyonda iddialara göre İş Adamı ve Beşiktaş Spor Kulübü Eski Yöneticisi Erdal Acar da bulunuyor.

Erdal Acar neden gözaltına alındı, neyle suçlanıyor?

İstanbul Emniyeti Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından organize bir suç örgütüne operasyon düzenlendi. Operasyonda birçok kişi gözaltına alınırken içlerinde iş insanı Erdal Acar'ın da yer aldığı öğrenildi. Erdal Acar'ın henüz ne ile suçlandığı ve neden gözaltına alındığı bilinmiyor. Detaylar paylaşıldıkça haberimize ekleyeceğiz.

Erdal Acar kimdir?

Erdal Acar, 1965 yılında İstanbul'da doğmuştur. Artvinli iş insanı İsmet Acar ve Meryem Acar'ın oğludur. Acarlar Şirket Topluluğu'nda Yönetim Kurulu Üyesi olan Acar, Süleyman Seba döneminde Beşiktaş Spor Kulübünde bir dönem yöneticilik yapmıştır.

Acarlar Şirketler Topluluğu inşaat, pazarlama, iç mimari ve dekorasyon, mühendislik, kentsel yerleşim faaliyetleri gibi birçok alanda faaliyet göstermektedir. Erdal Acar, hem iş hayatıyla hem de aşk hayatıyla çok konuşulan bir isim olmuştur. Demet Şener, Deniz Akkaya, Seda Sayan ve Ayşe Hatun Önal gibi isimlerle yaşadığı aşklarla gündeme gelen Erdal Acar, 3 kez nikah masasına oturmuştur.

Şimdi ise gözaltına alındığı iddia edilen Erdal Acar'ın neden gözaltına alındığı merak ediliyor. Detaylar paylaşıldıkça haberimize ekleyeceğiz.