Erdoğan Erzurum'a ne zaman gelecek, Cumhurbaşkanı Erzurum mitingi programı bugün saat kaçta, nerede 2022?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Erzurum programı açıklandı. Erdoğan Erzurum'a ne zaman gelecek sorusu yanıt bulurken miting saati ve yeri de belli oldu. 24 Aralık 2022 Cumartesi Erdoğan Erzurum mitingi programı!
Erdoğan Erzurum'a ne zaman gelecek, Cumhurbaşkanı Erzurum mitingi programı bugün saat kaçta, nerede 2022?

2023 yılında yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri için çalışmalar tüm hızı ile devam ederken Cumhurbaşkanı Erdoğan seçim çalışmalarına start vermişti. Her Cumartesi günü farklı bir ili ziyaret eden ve hem bu ilde toplu açılış töreni gerçekleştiren hem de miting yapan Erdoğan 24 Aralık 2022 Cumartesi günü Erzurum mitingini gerçekleştirecek. 

Gürcükapı Kentsel Dönüşüm Projesi, İspir - Rize İl Sınırı Yolu ve Çat Afet Konutları ile Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Toplu Açılış Töreni için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün Erzurum'u ziyaret edecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açılışı yapılacak olan hizmet ve tesisler için düzenlenen törende Erzurumlulara hitap edecek. 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ERZURUM MİTİNGİ NEREDE, NE ZAMAN?

Cumhurbaşkanlığı İletişim Ofisi CİMER tarafından yayımlanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan günlük programı ile 24 Aralık 2022 Cumartesi günü Erzurum mitingi saati ve yeri de belli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün saat 13:00 itibari ile Erzurum ziyaretini gerçekleştirecek. 

Saat 13:00'te MNG AVM Yanı Yeni Miting Alanı'nda toplanacak olan kalabalığa hitap edecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan düzenlenecek olan tören kapsamında Gürcükapı Kentsel Dönüşüm Projesi, İspir - Rize İl Sınırı Yolu ve Çat Afet Konutları ile Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Toplu Açılış Töreni'ni de gerçekleştirecek. Tören sonrasında şehirde çeşitli temaslarda bulunacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan ardından şehirden ayrılarak Ankara'ya dönüş sağlayacak. Mitinge geniş katılım olması bekleniyor.