Eser Yenenler Ve Berfu Yenenler Çifti Kira Zammı Mağduru Oldular! Yüzde 400 Kira Zammı Sonrası Taşınmaya Karar Verdiler!

Kiralara yapılan fahiş zamlardan ünlü çift Eser Yenenler ve Berfu Yenenler de mağdur oldular. Ev sahipleri kiraya yüzde 400 zam yapınca ünlü çift taşınmak zorunda kaldı.
Eser Yenenler Ve Berfu Yenenler Çifti Kira Zammı Mağduru Oldular! Yüzde 400 Kira Zammı Sonrası Taşınmaya Karar Verdiler!

Ev sahiplerinin kira fiyatlarına yüksek zamlar yapmaları toplumun her kesimini etkilemeye devam ediyor. 1 Temmuz’dan sonra 1 yıl boyunca ev sahipleri kiralara yüzde 25’in üzerinde zam yapamayacak olsalar da bu süre başlamadan kira zammı bombardımanı devam ediyor. Kira zamlarından son mağdur olan ise ünlü çift Eser Yenenler ve Berfu Yenenler oldu.

YÜZDE 400 ZAM YAPILINCA TAŞINMA KARARI ALDILAR

2019 yılında nikah masasına oturup hayatlarını birleştiren Eser Yenenler ve Berfu Yenenler çifti 2019 yılında ilk çocuklarına 2021 yılında ise ikinci çocuklarına kavuşmuştular. Magazin dünyasında örnek çift ve mutlu bir aile olarak parmakla gösteriler Eser Yenenler ve Berfu Yenenler son olarak ev sahiplerinden gelen kira zammı talebi ile şok olup evlerinden taşınmaya karar verdiler.

Geçtiğimiz yıl çocuklarına doğa ile iç içe bir hayat sunabilmek için Kemerburgaz’da orman içinde müstakil bir lüks eve taşınarak o evde yaşamaya başlayan ünlü çiftin bu evdeki hayatları uzun sürmedi. Doğa içerisindeki evlerini eşek arılarının, yarasaların, tilkilerin basması ve yangın çıkması gibi olumsuz olaylar yaşansa da ünlü çift evlerinden vazgeçmemişlerdi. Ancak tüm bu olumsuzluklara katlanırken ünlü çift ev sahiplerinden gelen haberle yıkıldılar.

EV SAHİBİ İHTARNAME GÖNDERDİ!

Eser Yenenler ve Berfu Yenenler çiftinin ev sahipleri bir süre önce ünlü çifte bir ihtarname gönderdi. Bu ihtarnameye göre ev sahibi kirayı dört katına çıkardığını ünlü çifte iletti. Bu şekilde kira artışı yapmasının gerekçesini de ihtarname ile ileten ev sahibi bu gerekçe ile ayrı şaşkınlık yaşattı.

EV SAHİBİNDEN İLGİNÇ ZAM GEREKÇESİ!

Ev sahibinden ihtarname alan Eser Yenenler ve Berfu Yenenler çifti gördükleri yüzde 400 kira zammı gerekçesine inanamadılar. Ev sahibi evde sürekli çekim yaparak sosyal medyada paylaşan çiftin evin değerini düşürdüklerini iddia ederek yüzde 400 zam talep etti. Ancak ev sahibinin bu talebini ünlü çift onaylamadı ve evden taşınmaya karar verdiler.

Emlak365.com