Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş öldü mü kimdir kaç yaşında vuruldu mu evli mi?

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş ile arkadaşı Selman Bozkurt Ankara'nın Çankaya ilçesinde silahlı saldırıya uğradı. Sinan Ateş öldü mü, son twitter paylaşımı ne, neden vuruldu, kim vurdu, sağlık durumun nasıl?
Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş öldü mü kimdir kaç yaşında vuruldu mu evli mi?

Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Çetin Ankara'nın Çankaya ilçesi Kızılırmak Mahallesi 1456 Sokak'taki İnci Apartmanı'nın çıkışında uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetti. Yanında bulunan arkadaşı Selman Bozkurt ise omzuna isabet eden kurşunla yaralandı. 

İkilinin apartmandan çıkış yaptıkları esnada yanlarına gelen bir motosiklet sürücüsünün silahlı saldırısına uğradığı Çetin'in başından vurulduğu ve ağır yaralandığı açıklandı. Silahlı saldırı sonrasında olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Çetin ve Bozkurt hemen hastaneye kaldırıldı. 

SİNAN ATEŞ ÖLDÜ MÜ, SON SAĞLIK DURUMU NE?

Arkadaşı Selman Bozkurt ile beraber silahlı saldırıya uğrayan Sinan Ateş'in başından vurulduğu açıklanırken yapılan ilk açıklamada sağlık durumunun ağır olduğu ve müdahale yapıldığı belirtildi. Ancak sonrasında yapılan ikinci açıklama ile Sinan Ateş'in hayatını kaybettiği duyuruldu. 

SİNAN ATEŞ'İN TWİTTER ADRESİ ÜZERİNDEN YAPTIĞI SON PAYLAŞIMI YÜREKLERİ DAĞLADI! 

Sinan Ateş vurulmadan sadece 1 saat önce sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda "Şafağın hiç sökmeyeceğini düşündüğünüz anlarda aklınıza 40 çerisiyle Çin sarayını basan Kürşat, idealleri uğruna dağlara çıkan Enver, işgal donanmasına bakıp "Geldikleri gibi giderler" diyen Mustafa Kemal, 30 kişi kalsak da mücadelemiz sürecek diyen Fırat gelsin" sözlerini paylaşmıştı. Yaptığı paylaşımı yürek dağlayan Ateş'in sevenleri büyük üzüntü yaşadı. 

Detaylar geliyor..