Etlik Şehir Hastanesi personel alımı başvuru nasıl, nereye yapılır 2022?

Ankara Etlik Şehir Hastanesi personel alımı 2022 başladı. Birçok birimde personel alınacak olan Etlik Şehir Hastanesi iş ilanı, işçi alımı başvuru detayları ortaya çıktı.
Etlik Şehir Hastanesi personel alımı başvuru nasıl, nereye yapılır 2022?

İnşası tamamlanan ve yapımına sayılı süre kalan Etlik Şehir Hastanesi için personel alım ilanı yayımlandı. Etlik Şehir Hastanesine çeşitli birimlerde görevlendirilmek üzere eleman alınacak. İş ilanına başvuru yapmak isteyen birçok kişi Etlik Şehir Hastanesi kaç kişi alacak, başvuru nasıl yapılır araştırıyor.

Etlik Şehir Hastanesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır?

Türkerler İnşaat tarafından inşaatı son aşamaya gelen Etlik Şehir Hastanesi'nde çalışmak isteyen birçok kişi, iş ilanlarını araştırıyor. Etlik Şehir Hastanesi'nin 2022 yılının haziran ayına kadar açılması beklenirken, henüz personel alımının yapılmamış olması süreci biraz daha uzatıyor. Hastanenin inşasının tamamlanmasının ardından çeşitli birimlerde personel alımı yapılacağı duyuruldu.

Ankara'nın Etlik ilçesinde bulunan Etlik Şehir Hastanesi, Türkiye'nin en büyük şehir hastanelerinden biri olma özelliği taşıyor. Türkerler İnşaat tarafından yapımı tamamlanan Etlik Şehir Hastanesi için şu pozisyonlarda alım yapılacak:

Hastane bilgi yönetim sistemleri elemanları - programcı

Hasta karşılama ve refakat hizmetleri - hasta yönlendirme

Yardım masası ve destek elemanları - Danışman

Aşçı, garson

Temizlik elemanları

Çamaşır elemanları

Güvenlik

Teknik personel

Biyomedikal mühendis

Teknik elemanlar

Diyetisyen

Radyoterapist, Radyoloji tekniker, Radyolog

Tıbbi atık personeli

Laboratuvar personeli

Fizyoterapist

Etlik Şehir Hastanesi personel alımı başvuru 2022

Etlik Şehir Hastanesi personel alımı için başvurular bizzat hastaneye yapılıyor. Saat 09.00 - 17.00 saatleri arasında başvuru yapacak kişilerin Antares AVM'nin karşısında bulunan konteynerlere gitmeleri gerekiyor ve yanlarında herhangi bir belge bulundurmalarına gerek olmadığı belirtiliyor.

Ayrıca kariyer ilanlarından da Etlik Şehir Hastanesi iş ilanlarına ulaşarak başvuru yapabilirsiniz.

Etlik Şehir Hastanesi Açılıyor, Taşınacak Hastaneler Kapanıyor! Hangi Hastaneler Taşınacak, Ne Zaman Açılacak?