EURO 2024 Türkiye-Portekiz maçı ne zaman, saat kaçta?

Futbolseverler EURO 2024 karşılaşmalarını yakından takip ediyor. EURO 2024 karşılaşmaları için takvim sorgulanmaya devam ederken Portekiz'le karşılaşacak olan Türkiye'nin maçının ne zaman olduğu da merak edilenler arasındaki yerini aldı.
EURO 2024 Türkiye-Portekiz maçı ne zaman, saat kaçta?

Futbol tutkunları maç takvimini incelemeye devam ediyor. EURO 2024 maç takvimi gündemin en çok araştırılan konuları arasında yer alırken A Millilerin hangi gün ve saat kaçta hangi takımla yeşil sahada karşılaşacağı sorgulanıyor. Türkiye - Portekiz milli maçı canlı yayını için heyecan başlarken 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası F Grubu ilk maçında Gürcistan'ı 3 - 1’lik skorla mağlup eden A Milli Futbol Takımı'nın Portekiz ile mücadele edeceği öğrenilirken ''EURO 2024 Türkiye-Portekiz maçı ne zaman, saat kaçta?'' sorusuna yanıt aranmaya başladı.

Maçın yayın saati, kanalı ve muhtemel 11'leri futbolseverler tarafından merak edilirken ''Türkiye - Portekiz maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?'' sorularının yanıtını derledik.

euro-2024-turkiye-portekiz-maci-ne-zaman-saat-kacta.jpg

EURO 2024 TÜRKİYE - PORTEKİZ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

EURO 2024'te heyecan devam ediyor. Gürcistan'ı 3-1 yenen Milli Takım'ın bir sonraki karşılaşmada Portekiz ile mücadele edeceği öğrenildi. Milli takım, gruptaki ikinci müsabakasını 22 Haziran Cumartesi günü Portekiz ile yapacak.

Türkiye - Portekiz maçı 22 Haziran Cumartesi günü saat 19.00'da oynanacak ve karşılaşma TRT 1'de canlı yayınlanacak.