EURO 2024 Türkiye Portekiz maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak?

EURO 2024 heyecanı sürüyor. A Milli Takım'ın maçlarına ilişkin bilgi sahibi olmak isteyenler araştırmalarını sürdürürken Portekiz ile karşılaşacağı öğrenilen Türkiye'nin maçına ilişkin detaylar merak edildi.
EURO 2024 Türkiye Portekiz maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak?

EURO 2024 maçları için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. EURO 2024 karşılaşmaları hakkında bilgi sahibi olmak isteyen futbolseverlerin araştırmaları devam ederken Türkiye'nin maçları da yakından takip ediliyor. EURO 2024'te Türkiye'nin karşılaşmaları için takvim araştırmaları devam ederken Portekiz ile karşı karşıya gelecek olan Türkiye'nin maçına ilişkin ''EURO 2024 Türkiye Portekiz maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak?'' sorularına yanıt aranmaya başladı.

Türkiye - Portekiz milli maçı canlı yayını için heyecan başladı. 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası F Grubu ilk maçında Gürcistan'ı 3 - 1’lik skorla mağlup eden A Milli Futbol Takımı, Portekiz ile mücadele etmeye hazırlanıyor. Maçın yayın saati, kanalı ve muhtemel 11'leri futbolseverler tarafından merak kazandı.

TÜRKİYE - PORTEKİZ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA??

EURO 2024'te heyecan devam ediyor. İlk maçların sonunda liderliğe yerleşen Milli Takım, gruptaki ikinci müsabakasını 22 Haziran Cumartesi günü Portekiz ile yapacak. Türkiye - Portekiz maçı 22 Haziran Cumartesi günü saat 19.00'da oynanacak. Karşılaşma TRT 1'de canlı yayınlanacak.

euro-2024-turkiye-portekiz-maci-ne-zaman-saat-kacta-hangi-kanalda-yayinlanacak.webp

A Milli Futbol Takımı'nın 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) F Grubu'nda 22 Haziran Cumartesi günü Portekiz ile oynayacağı maçı, Alman hakem Felix Zwayer yönetecek.

TÜRKİYE MUHTEMEL 11

Hakan Çalhanoğlu, Kenan Yıldız, Arda Güler, Barış Alper Yılmaz, Mert Günok, Mert Müldür, Samet Akaydin, Abdülkerim Bardakci, Ferdi Kadıoğlu, Kaan Ayhan, Salih Özcan