Evden Çıkmayan Kiracı Ev Sahibini Delirtti: Kiracıyı Çıkarmak İçin Evini Yaktı!

Konut tahliyesi sürekli olarak ev sahipleri ile kiracıları karşı karşıya getirirken Kayseri'de büyük yankı uyandıran bir olay meydana geldi.
Evden Çıkmayan Kiracı Ev Sahibini Delirtti: Kiracıyı Çıkarmak İçin Evini Yaktı!

Konut tahliyesi sürekli olarak ev sahipleri ile kiracıları karşı karşıya getirirken Kayseri'de büyük yankı uyandıran bir olay meydana geldi. Kayseri Harman Mahallesi Dere Sokak'ta bulunan evindeki kiracısını çıkaramayan ev sahibi evini ateşe verdi! Detaylar haberimizde...

Ev sahipleri ile kiracılar arasında yaşanan en büyük sorunlardan biri de evin tahliyesi konusunda yaşanıyor.



Kira sözleşmesi olsa da sözleşmenin dolmasına rağmen evden çıkmak istemeyen kiracılar ev sahiplerine sorunlar yaşatırken bazen ev sahipleri devam eden kira sözleşmesi olmasına rağmen evi tahliye etmeye çalışarak kiracıları mağdur ediyor.



Evden Çıkmayan Kiracı Ev Sahibini Delirtti!



Söz konusu olay Kayseri'de yaşandı. Kayseri Talas ilçesi Bahçelievler Mahallesi'nde ikamet eden 25 yaşındaki ev sahibi Ahmet A. ile kiracısı arasında uzun süredir devam eden konut tahliye işlemleri kiracının evden çıkmak istememesi üzerine bir gerilime dönüştü.



Harman Mahallesi Dere Sokak'ta bulunan evini ziyaret ederek kiracısından tekrar evi boşaltmasını talep eden Ahmet A. aldığı red cevabı üzerine sinirlenerek kiracısı ile kavga etmeye başladı. Kavga kısa sürede büyürken Ahmet A. bu esnada kiracısına sinirlenerek evini ateşe verdi.



Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve güvenlik güçleri gelirken evini yakan Ahmet A. ise yakınlarda bulunan kayalığa çıktı. Evde küçük çaplı maddi hasar meydana gelirken kayalıklara çıkan ev sahibini ise polis ikna ederek indirdi ve ifadesini almak üzere karakola götürdü.



Emlak365.com