Fatih Erbakan'dan Kılıçdaroğlu sorusuna dikkat çekici yanıt!

Bugün canlı yayında Kılıçdaroğlu hakkında sorulan soruya yanıt veren Fatih Erbakan'ın cevabı kısa süre içerisinde gündem oldu.
Fatih Erbakan'dan Kılıçdaroğlu sorusuna dikkat çekici yanıt!

Bugün Tv100'de katılım sağladığı Oğuz Haksever ile Şimdi Konuşalım programında yaptığı açıklamalar ile gündeme gelen Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Kılıçdaroğlu hakkında yöneltilen soruya verdiği yanıt ile gündemde yer alan isim oldu. 

"KILIÇDAROĞLU ÇAĞRI YAPSA TAVRINIZ NE OLUR?" 

Konu hakkında Erbakan'a "Kılıçdaroğlu çağrı yaparsa tavrınız ne olur?” şeklinde bir soru yöneltildi. Erbakan tarafından ise “Şu anda içince bulunduğumuz durumda kendi başımıza seçimlere girip, adayımızı çıkaracağız. Siyasette 24 saat uzun bir zaman eğer prensiplerde anlaşabilirsek, bir ittifakta olmayız diye kesin bir çizgimiz yok. Mesele milletvekili olmak ve Meclis’e girmekten ziyade prensipler üzerinde uzlaşmaktır. Bugüne geldiğimiz aşamada böyle bir ittifakla anlaştığımız yok. Kendi başımıza gireceğiz, o şekilde gözüküyor." şeklinde yanıt geldi. 

Bunun yanı sıra ise "CHP’nin politikalarıyla ilgili eleştirilerimiz de ortada. Bu noktada uzlaşı sağlamak çok da mümkün olmaz diye düşünüyorum" ifadeleri ile ekleme yaparak güncel durum hakkındaki fikirlerini ifade etmiş oldu.