Fatih Portakal ekranlara geri dönüyor bombası! Hangi kanal ile anlaştığı iddia edildi?

FOX TV’de ana haber bültenini yıllarca sunduktan sonra ekranlara veda eden gazeteci Fatih Portakal’ın yeniden ekranlara dönmeye hazırlandığı medya kulislerine bomba gibi düştü. Fatih Portakal’ın hangi kanal ile anlaştığı iddia edildi?
Fatih Portakal ekranlara geri dönüyor bombası! Hangi kanal ile anlaştığı iddia edildi?

Türkiye’de son yıllarda televizyon dünyasında görev alan gazeteciler arasında reytingi en yüksek isimler arasında yer alan Fatih Portakal ile alakalı olarak medya kulislerinde ortaya atılan iddia bomba etkisi yaptı. FOX TV’de uzun yıllar Ana Haber Bülteni’ni sunan ve seveni kadar sevmeyeni de olan Fatih Portakal’ın yeniden ekranlara döneceği iddia edildi. FOX TV’den ayrılırken emeklilik gerekçesini gösteren Fatih Portakal’ın böyle bir karar alması ise sürpriz olarak değerlendiriliyor.

İZMİR’DE İNZİVAYA ÇEKİLMİŞTİ!

FOX TV’den ayrıldıktan sonra gazeteciliği bırakarak İzmir’e yerleşen Fatih Portakal sosyal medya üzerinden ve nadir de olsa Youtube aracılığı ile gündeme dair yorumlarını aktarıyordu. Gazeteciliğe ve televizyonculuğa geri dönmesi için kendisine yapılan teklifleri hep reddeden Fatih Portakal’ın ekranlara döneceği iddiaları ise büyük bir heyecana neden oldu.

HALK TV İLE ANLAŞTI İDDİASI!

Halk TV yeni yayın döneminin en önemli transferlerden birisini yine FOX TV’de uzun yıllar sabah haberlerini hazırlayıp sunan İsmail Küçükkaya ile anlaşarak yapmıştı. Şimdi ise FOX TV’de İsmail Küçükkaya ile iyi bir ikili olan Fatih Portakal’ın da Halk TV’ye geçeceği iddia edildi. Bu iddianın doğru olması durumunda Fatih Portakal yeni yayın döneminde Halk TV’de yer alacak.

Öte yandan Fatih Portakal’ın Halk TV’ye geçmesi durumunda hangi programın sorumluluğunu üstleneceği de merak ediliyor. Ana Haber Bülteni ile meslek hayatının en önemi çıkışını yapan Fatih Portakal’ın Halk TV’de de Ana Haber Bülteni sunması durumunda İrfan Değirmenci ile yer değiştirmiş olacak. İrfan Değirmenci ile alakalı Halk TV’nin böyle bir durumda nasıl bir tasarrufta bulunacağı ise merak konusu oldu.

FATİH PORTAKAL AÇIKLAMA YAPTI 

Fatih Portakal’ın Halk TV’ye geçeceği şeklindeki medya iddiasına ilişkin Fatih Portakal bir açıklamada bulundu. Herhangi bir kanal ile görüşmediğini ve transfer olmadığını duyuran Fatih Portakal bir yer ile anlaşması durumunda bunu ilk olarak kendisinin açıklayacağını belirtti.