Fatih Portakal ekranlara geri dönüyor! Yeni kanalı belli oldu!

FOX TV’de sunduğu ana haber bülteni ile dizilerle yarışan reytinglere ulaşan Fatih Portakal ani bir kararla ekranlara veda etmişti. Fatih Portakal yeniden ekranlara dönme kararı aldı ve kanalı da belli oldu. Fatih Portakal hangi kanalda ana haber bülteni sunacak?
Fatih Portakal ekranlara geri dönüyor! Yeni kanalı belli oldu!

FOX TV’de ana haber bültenini sunduğu sezonlarda çok büyük izlenme oranlarını yakalayan gazeteci Fatih Portakal ani bir karar ile emekliye ayrıldığını açıklayarak ekranlara veda etmişti. Herkesin büyük bir şaşkınlıkla takip ettiği bu kararın ardından yaklaşık 2 yıldır Fatih Portakal ekranlar uzak kaldı. Açmış olduğu Youtube kanalı ile zaman zaman yayınlar yapan Fatih Portakal hakkında ise sürpriz bir açıklama yapıldı. Fatih Portakal ekranlara dönme kararı aldı ve bunun için de bir kanalla anlaşma sağladı.

FATİH PORTAKAL’DAN SÜRPRİZ KARAR

FOX TV’de ana haber bültenini sunarken gördüğü büyük desteğe rağmen ekranlara veda eden Fatih Portakal memleketi İzmir’e yerleşmişti. İzmir’de yaşamaya başlayan Fatih Portakal bu süteçte bir Youtube kanalı açarak yayınlar yapmaya başlamıştı. Bu yayınlarla gündemi yorumlayan Fatih Portakal zaman zaman da kanalına konuklar alarak gündeme dair tartışmalar yapıyordu. Habercilikten kopamayan Fatih Portakal şimdi yine bir sürpriz karar verdi ve ekranlara geri dönüyor.

KANALI BELLİ OLDU

Fatih Portakal’ın ekranlara döneceğini açıklamasının ardından hangi kanalda ana haber bülteni sunmaya başlayacağı merak konusu olmuştu. Fatih Portakal’ın hangi kanalda çalışmaya başlayacağını yeni kanalı duyurdu. Bir süre önce yayın hayatına başlayan Sözcü TV’de artık ana haber bültenini Fatih Portakal sunacak. Televizyon dünyasına yeni giren Sözcü TV bu hamlesi ile çok büyük bir ses getirdi. FOX TV’nin ardından Fatih Portakal ekranlara Sözcü TV ile geri dönecek .

FATİH PORTAKAL AÇIKLAMA YAPTI

Sözcü TV ile anlaşan Fatih Portakal kısa bir açıklama yaparak, “Benden duyun istedim. Sözcü TV ile anlaştık ve 20 Mart’tan itibaren ekranlarda olacağız. Ana haber bülteni ile izleyicilerimizin karşısında olacağım. Türkiye’nin haberlerini paylaşıp konuşacağız. Konuşturan ve konuşan bir bülten olacak.” dedi.