Fenerbahçe duyurdu! Arda Güler resmi olarak Real Madrid'e transfer oldu

Bugün Fenerbahçe tarafından yapılan resmi açıklama ile birlikte Arda Güler'in Real Madrid'e transfer edildiği öğrenildi.
Fenerbahçe duyurdu! Arda Güler resmi olarak Real Madrid'e transfer oldu

Dün Ali Koç tarafından yapılan resmi açıklama ile birlikte Arda Güler'in artık Fenerbahçe'de olmayacağı kesin bir dille ifade edilmişti. Yapılan bu açıklamaların ardından ise Güler'in hangi takımda yer alacağı gibi pek çok detay merak konusu oldu. Konu ile ilgili merak edilenlerin artmasının ardından bugün Fenerbahçe'den herkesin beklediği açıklama geldi. Arda Güler'in resmi olarak Real Madrid'e transfer olduğu öğrenildi.

REAL MADRİD'E TRANSFER EDİLDİ!

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Fenerbahçe, yapılan transferi

"Profesyonel Futbolcumuz Arda Güler'in İspanyol Kulübü Real Madrid CF'e, oyuncunun tarafımızla olan sözleşmesinin 20.000.000 Avro bedelle feshi karşılığında transferi konusunda taraflarca anlaşma sağlanmıştır. FIFA talimatları gereği doğacak olan dayanışma katkı bedelleri Real Madrid CF tarafından ödenecektir.

Transfer bedeline ilaveten, Futbolcunun performansına bağlı olarak Real Madrid CF tarafından, Kulübümüze azami 10.000.000 Avro bonus bedeli ödenecektir.

Ayrıca, Futbolcunun ileride diğer bir kulübe transferi halinde; Real Madrid CF'in elde edeceği transfer bedelinin %20'si sonraki satıştan pay olarak kulübümüze ödenecektir." şeklinde yapılan açıklama ile duyurdu.