Fenerbahçe Eski Başkanı Ali Şen'den Oğluna Babalara Yakışır Büyük Hediye!

Fenerbahçe'nin eski başkanı Ali Şen, oğlu Metin Şen'e yılın en büyük jestini yaptı. Şen'in hediyesi oğluna hem kira kazandıracak hem de kiradan kurtaracak.
Fenerbahçe Eski Başkanı Ali Şen'den Oğluna Babalara Yakışır Büyük Hediye!

Fenerbahçe'nin eski başkanlarından olan Ali Şen'in oğlu Metin Şen, 2013 yılında şirketindeki genel müdürlük görevinden ayrılarak restoran açmıştı. Şirketteki hissesini babasına devreden Metin Şen, eski kayınbiraderi Nedim Keçeli ve Cenk Önal ile beraber bir şirket kurarak dünyaca ünlü bir restoranın Türkiye şubesini açmıştı.

BABADAN OĞULA OTEL ARAZİSİ JESTİ!

Ortaklarının ayrılmasıyla restoran işletmeciliğini tek başına idare eden Metin Şen'e, babası Ali Şen'den büyük bir hediye geldi. Edinilen bilgilere göre Ali Şen, oğluna Bodrum Güvercinlik'te büyük bir otel arazisini hediye etmiş.

Fenerbahçe Eski Başkanı Ali Şen'den Oğluna Babalara Yakışır Büyük Hediye!

Nakit ihtiyacı olan Metin Şen ise buraya kendi otelini kurmak yerine araziyi paraya çevirme kararı almış. Bu nedenle dünyaca ünlü otel zincirleriyle görüşmeler yürüten Şen, babasından hediye gelen araziyi satmayacak ancak kiralayacakmış.

Otel zincirleriyle yaptığı görüşmelerde, sahibi olduğu restoranın otel içerisinde bir şube açması şartı koyan Şen'in bu kira gelirinden çok büyük bir kâr elde edeceği düşünülüyor. Babasından gelen bu hediye hem kira geliri getirecek hem de restorana kira ödemekten kurtulmuş olacak.