Fiyatlar Zamlandı! Netflix Abonelik Ücreti Ne Kadar Oldu, En Ucuz Abonelik Hangisi, Kaç TL?

Netflix platformu abonelik ücretlerine zam yaptı. Platformu aktif kullanan aboneler yeni abonelik ücretlerini merak ediyor. İşte Netflix Nisan 2022 abonelik ücretleri.
Fiyatlar Zamlandı! Netflix Abonelik Ücreti Ne Kadar Oldu, En Ucuz Abonelik Hangisi, Kaç TL?

Çevrimiçi dizi, film ve belgesel izleme platformu Netflix, abonelik ücretlerine zam yapma kararı aldı. Türkiye'de milyonlarca abonesi bulunan Netflix platformu çoğu kişi tarafından her gün kullanılıyor. Platform içerisinde yer alan kategoriler üzerinden evde, otobüste ya da herhangi bir yerde dizi ve film izlemek çok daha kolay bir hale geldi.

Netflix'in yüksek görüntü kalitesi, reklamsız sürüm sunuyor olması da tercih edilmesindeki bir diğer etken oluyor. Ayrıca Türkiye de dahil olmak üzere birçok ülke, Netflix için özel içerikler de üretiyor.

Ancak Netflix kullanıcılarını üzecek haber paylaşıldı. Netflix abonelik ücretlerine zam yaptığını açıkladı.

NETFLİX ABONELİK ÜCRETLERİ NE KADAR OLDU 2022?

Netflix 'in fiyat güncellemesinin ardından yeni fiyatlar şu şekilde oldu:

Temel Plan Ücreti 26,99 TL'den 37,99 TL'ye,

Standart Plan Ücreti 40,99 TL'den 57,99 TL'ye,

Özel Plan Ücreti ise 54,99 TL'den 77,99 TL'ye yükseldi.

Netflix tarafından yapılan açıklamada, yeni üye olacak olan kullanıcılar için yeni fiyat tarifesinin geçerli olacağı, mevcut üyelerin tümü için ise fiyat değişikliğinin kademeli olarak yapılacağı belirtildi. Netflix'e üye olan üyelere, ücret değişikliği yapılmadan 30 gün önce e-posta aracılığı ile bilgilendirme yapılacağı açıklandı.

NETFLİX EN UCUZ ABONELİK HANGİSİ, NE KADAR?

Netflix aboneliklerinde yapılan fiyat değişikliği sonrasında en ucuz paket Temel Plan (1 Kişilik) oldu. Aylık ücreti 37,99 TL olan platform ücreti ile sınırsız dizi ve film izleme hakkı bulunurken aynı anda yalnızca 1 kişi hesabı kullanabiliyor.

Netflix'e en son 2021 yılının Mart ayında zam yapılmış ve en uygun fiyatlı paket 17,99 TL'den 26.99 TL'ye yükseltilmişti.

Emlak365.com