Flash TV'de Açıkladı! Kemal Kılıçdaroğlu'nun Aklındaki 2023 Cumhurbaşkanlığı Seçimlerindeki Aday O İsim

Gelecek Partisi Genel Başkanı, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun aklındaki cumhurbaşkanı adayına ilişkin tahminlerde bulundu. Mustafa Gözel açıklamasında Ahmet Davutoğlu'nu işaret etti.
Flash TV'de Açıkladı! Kemal Kılıçdaroğlu'nun Aklındaki 2023 Cumhurbaşkanlığı Seçimlerindeki Aday O İsim

Millet İttifakının, Cumhurbaşkanı Adayının kim olacağına ilişkin sürpriz bir açıklama geldi. Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Gözel katıldığı bir televizyon programında, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarına değinerek, kimin aday olacağına ilişkin kendi görüşlerini paylaştı.

MİLLET İTTİFAKININ CUMHURBAŞKANI ADAYI AHMET DAVUTOĞLU MU OLACAK?

Flash TV'de Gizem Fidan tarafından sunulan programa Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Gözel katıldı. Program kapsamında siyaset gündemini değerlendiren Mustafa Gözel hem partisinin çalışmaları hakkında bilgi verdi hemde kendisine sorulan sorulara yanıt verdi. Bu kapsamda Gizem Fidan'ın Millet İttifakının adayının kim olacağına ilişkin sorusuna yanıt veren Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı, Kılıçdaroğlu'nun aklındaki ismin Ahmet Davutoğlu olduğunu söyledi.

Kılıçdaroğlu'nun Aklındaki İsim Davutoğlu

Gözel cumhurbaşkanlığı adaylığı ile ilgili "Sayın Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı adayı Ahmet Davutoğlu. Bu ifadeleri okuduğum zaman ben bir gelecek Partili olarak bunu anlarım. Çünkü demiş ki devlet tecrübesi olacak, tarafsız yaklaşacak vesaire… Bana göre benim partimin lideri bu özellikleri haiz." ifadelerini kullandı.

Gözel konuşmasında ayrıca her parti, liderini aday olarak görür bizimde adayımız Davutoğlu'dur dedi.

Parti İçinde Adaylık Konusunda Duyum Var Mı?

Bu açıklamaların ardından Gizem Fidan, Gelecek Partisi içinde Ahmet Davutoğlu'nun adaylığı ile ilgili bir duyum olup olmadığını söyledi. Gözel bu soruya ise “Partilerin talebi her zaman budur. Liderlerini orada en üst makam neredeyse orada görmek isterler. Biz de zaman zaman bunları konuşuyoruz." şeklinde yanıt verdi.