Fox TV'nin Yeni Dizisi Aşk Mantık İntikam Nerede Çekildi, Dizi Setine Nasıl Gidilir?

Fox TV'nin yeni dizisi Aşk Mantık İntikam dizisi ilk bölümü ile yayın hayatına başladı. Yaz sezonunun iddialı yapımlarından olan Aşk Mantık İntikam dizisi 1. bölümü ile beğenildi. Peki Aşk Mantık İntikam dizisi nerede çekildi?
Fox TV'nin Yeni Dizisi Aşk Mantık İntikam Nerede Çekildi, Dizi Setine Nasıl Gidilir?

Fox TV'de yaz sezonunun yapımları teker teker yayın hayatına başlıyor. Yaz ayları boyunca Cuma akşamları yayınlanacak olan Aşk Mantık İntikam dizisi yayın hayatına başladı. İzleyicilerden tam not alan yeni dizi hakkında çok sayıda araştırma yapılmaya başlandı. Aşk Mantık İntikam dizisi nerede çekildi? Aşk Mantık İntikam dizisi oyuncu kadrosunda kimler var? Aşk Mantık İntikam dizisinin konusu ne?

AŞK MANTIK İNTİKAM DİZİSİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Fox TV'nin yeni yapımı Aşk Mantık İntikam dizisinin nerede çekildiğine ve dizide kullanılan me-kanların nerede olduğuna dair büyük bir merak yaşanıyor. Elde edilen bilgilere göre Aşk Mantık İntikam dizisi İstanbul'da çekiliyor. Dizinin çekimlerinin yapıldığı ana mekanlar ise İstanbul'un Fatih ilçesinde Balat semtinde bulunuyor. Ayrıca Aşk Mantık İntikam dizisinin bazı sahneleri de Beykoz ilçesinde çekiliyor. Bu merkezlerin tamamında dizi platosu kuruldu.

AŞK MANTIK İNTİKAM DİZİSİ OYUNCU KADROSU

Aşk Mantık İntikam dizisinin oyuncu kadrosu da dikkat çekmeyi başardı. Dizinin başrol oyuncusu olarak Burcu Özberk ön plana çıktı. Ayrıca dizide İlhan Şen, Burak Yörük, Mesila Döngel gibi başarılı oyuncular da rol alıyorlar. Bunların yanında yine Aşk Mantık İntikam dizisinin oyuncu kadrosu yetenekli genç ve tecrübeli oyunculardan kuruldu. Oyuncu kadrosunun güçlü oluşu ile Aşk Mantık İntikam dizisi takdir kazandı.

AŞK MANTIK İNTİKAM DİZİSİNİN KONUSU NE?

Aşk Mantık İntikam dizisinin konusu oldukça merak ediliyor. Esra bir gün bir gazete haberi okur. Ancak bu haber onun hayatını baştan aşağıya değiştirecektir. Bir yıl önce ayrıldığı kocasının işleri iyi gitmiş ve milyonlarca dolarlık bir şirketin sahibi olmuştur. Eski kocası Esra'ya artık çok yakışıklı ve karizmatik görünür. Boşandıktan sonra 1 yılın ardından Ozan ile Esra'nın yollarını kader kesiştirir. Ancak her ikisi de birbirlerine karşı oldukç.a öfkelidirler. Esra eski kocasını kendisine aşık etmeye karar verir ve olaylar bu konu üzerinden gelişir.