Galatasaray bir yıldıza daha kancayı taktı! Yakında fırsat transferi geliyor…

Geçtiğimiz sezonun kötü izlerini silmek için yeni sezona bomba gibi transferlerle başlayan Galatasaray, Mertens ve Torreira’nın ardından bir dünya yıldızını daha gündemine aldı. İşte detaylar…
Galatasaray bir yıldıza daha kancayı taktı! Yakında fırsat transferi geliyor…

Galatasaray geçtiğimiz sezonda üst üste gelen başarısızlıklar sonrası yeni sezon hazırlıklarına sezon arasında erken başladı. Yeniden Galatasaray’ın başkanlık koltuğuna oturan Dursun Özbek’in gelişiyle birlikte transfer adımlarını hızlandıran Galatasaray, teknik direktör Okan Buruk’un da gelişinin ardından kadroda geniş bir değişiklik çalışması başlattı.

Yeni sezona hızlı bir giriş yapmak isteyen ve son olarak kadrosuna Mertens ve Torreira gibi dünya yıldızlarını dahil eden Cimbom, Alexis Sanchez görüşmelerine de devam ediyor. Bu transferde henüz aşama kaydedilmezken, sarı kırmızılı ekip şimdilerde bomba bir haberle gündeme geliyor. İşte detaylar…

GALATASARAY YILDIZ TRANSFER HAZIRLIĞINDA

Teknik direktör Okan Buruk’un yönetimindeki Galatasaray, Süper Lig’de açılış maçında zorlu Antalya deplasmanından son dakikada gelen golle galip ayrıldı. Son dakikada Gomis’in golüyle 3 puana uzanan Galatasaray’da transferde de önemli adımlar gelmeye devam ediyor. Aynı uçakla Mertens ve Torreira’yı İstanbul’a getiren Galatasaray, transfer çalışmalarında Alexis Sanchez’le de görüşmüştü. Galatasaray Başkanvekili Erden Timur, Şilili golcü Sanchez’le görüştüklerini doğrulamış ve “Listede başka isimler de var, birçok oyuncuyla görüşüyoruz. Bir pozisyon için bazen 6-7 oyuncuyla görüşüyoruz. Çok değerli bir oyuncu. Hepsiyle ilgili süreç devam ediyor” demişti.

SANCHEZ’İN YERİNE BOMBA İSİM

Galatasaray bir yıldıza daha kancayı taktı! Yakında fırsat transferi geliyor…

Galatasaray’ın görüştüğü Sanchez ile Fransa Ligue 1 ekiplerinden Marsilya’nın da görüştüğü, bu transferde Fransızların daha önde olduğu öğrenildi. Marsilya’nın yakında bu transferi bitirmesi bekleniyor. Alexis Sanchez’in yanı sıra Hollandalı yıldız Memphis Depay’la da ilgilenen Galatasaray, burada da bir fırsat transferini bitirmek istiyor. Barcelona’nın yollarını ayırmak istediği Depay ile Juventus da ilgileniyor.

“GÖRÜNÜŞE BAKILIRSA GALATASARAY’DA PARA VAR”

Hollandalı gazeteci Rik Elfrink’in haberine göre Cimbom, Memphis Depay ile ilgileniyor. Elfrink’in haberinde “Görünüşe bakılırsa Galatasaray’da para var. Beşiktaş’ın Memphis Depay transferini karşılamaya para yetmez” ifadeleri yer aldı. Barcelona formasıyla beklentileri karşılayamayan Hollandalı yıldız, burada 38 maçta 13 gol ve 2 asistle oynamıştı. Öte yandan Depay, Lyon formasıyla 178 maçta 76 gol ve Hollanda milli takım formasıyla da 80 maçta 42 golle oynamıştı.