Gaz fiyatları arttı, zam hemen tüpü vurdu: Ev tüpleri artık ocak değil, cep yakıyor! İşte 6 Eylül güncel tüp fiyatları

Dün gelen gaz zammının ardından tüp fiyatlarında değişiklik yaşandı. Peki tüp fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte 6 Eylül 2023 Aygaz, İpragaz, Milangaz ve Bizimgaz güncel tüp fiyatları…
Gaz fiyatları arttı, zam hemen tüpü vurdu: Ev tüpleri artık ocak değil, cep yakıyor! İşte 6 Eylül güncel tüp fiyatları

Bu sene sık sık zam alan tüp fiyatlarına bir zam da bugün geldi. Bir süredir sakin olan ve dengesini korumayı başaran gaz fiyatları, dün bir artış yaşadı. Bu artışın yansıdığı ilk alan ise tüp fiyatları oldu. Tüp fiyatlarının gelmiş olduğu yeni rakamlar, bugün Aygaz, İpragaz, Milangaz ve Bizimgaz markalarının güncel fiyatlarını açıklamasıyla birlikte netleşti.

Tüp fiyatlarında ibre bir kez daha yukarı dönerken; bugünle birlikte ev, piknik ve sanayi tüpü ile ticari tüp güncel fiyatları belli oldu. Ev tüpünün ulaştığı rakamlar ise, bir hayli dikkat çekti. Peki güncel tüp fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte 6 Eylül 2023 Aygaz, İpragaz, Milangaz ve Bizimgaz güncel tüp fiyatları…

AYGAZ VE İPRAGAZ TÜP FİYATLARI

tup-fiyatlari-ne-kadar.jpg

6 Eylül 2023 tarihi itibariyle tüp denince akla gelen ilk markalar olan Aygaz ve İpragaz güncel tüp fiyatlarını duyurdu. Zam geldiği görülen tüp fiyatları, kilogramına göre artış yaşadı. Buna göre; 2 kilogramlık piknik tüpü Aygaz’da 132 TL, İpragaz’da 104 TL’ye çıktı. 12 kilogramlık ev tüpünün ulaştığı yeni rakam ise Aygaz’da 550 TL, İpragaz’da 530 TL oldu. Öte yandan 24 kilogramlık ticari tüp ile 45 kilogramlık sanayi tüpü fiyatları da arttı. Bugün itibariyle Aygaz’da 1.072 TL olan ticari tüp, İpragaz’da 1.067 TL’den satılmaya başladı. Sanayi tüpü ise Aygaz’da 2.014 TL; İpragaz’da 1.989 TL olarak güne başladı.

MİLANGAZ VE BİZİMGAZ TÜP FİYATLARI

Gelen gaz zammının ardından Milangaz ve Bizimgaz isimli tüp markalarında da tüp fiyatları değişti. 6 Eylül 2023 tarihi itibariyle Milangaz ve Bizimgaz markalarında 2 kilogramlık piknik tüpünün fiyatı sırasıyla 102 ve 104 TL’ye çıktı. Asıl zam ev tüpün geldi. Zam sonrası 12 kilogramlık ev tüpünü Milangaz isimli marka, 532 TL’ye çıkarırken; Bizimgaz, 530 TL’ye yükseltti. Zamlardan nasibini ticari ve sanayi tüpleri de alı. Milangaz’da bugün itibariyle 24 kilogramlık ticari tüpler 1.068 TL’ye çıkarken; 45 kilogramlık sanayi tüpler 2.022 TL’ye ulaştı. Bizimgaz’da ise güncel ticari tüp fiyatı 1.067 TL, sanayi tüpü fiyatı ise 1.989 TL oldu.