Gaziantep Nizip son dakika trafik kazası haberi 2022: Katliam gibi kazada 15 kişi hayatını kaybetti!

Gaziantep Nizip'te yaşanan zincirleme trafik kazasında ne yazık ki 15 kişi hayatını kaybetti. Otobüs, ambulans, canlı yayın aracı ve itfaiye aracının karıştığı kazada olay yeri savaş alanına döndü, can pazarı kuruldu!
Gaziantep Nizip son dakika trafik kazası haberi 2022: Katliam gibi kazada 15 kişi hayatını kaybetti!

Türkiye güne peş peşe gelen trafik kazaları ve kötü haberlerle başlarken ne yazık ki Şanlıurfa'da yaşanan trafik kazasından sonra bir kötü haberde Gaziantep'ten geldi. Gaziantep Nizip Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu mevkiinde meydana gelen kazada 15 vatandaşımız hayatını kaybederken yaralılara ise müdahale sürüyor. 

KATLİAM GİBİ TRAFİK KAZASI: 15 ÖLÜ, 22 YARALI!

Kaza yerine çok sayıda sağlık ekibi ve güvenlik personeli sevk edilirken yeni bir kazaya karşı otoyolunda önlemler arttırıldı. İlk olarak bir otobüsün kaza yaptığı, bu kazaya müdahale eden itfaiye ve sağlık ekiplerine arkadan gelen bir başka otobüsün vurması üzerine yeni bir kazanın daha meydana geldiği belirlenirken yaralı olarak hastaneye sevk edilen 22 kişinin ise sağlık durumları hakkında henüz bir açıklama yapılmadı. 

 

Gaziantep Nizip son dakika trafik kazası haberi 2022: Katliam gibi kazada 15 kişi hayatını kaybetti!x

GAZİANTEP VALİSİ GÜL'DEN SON DAKİKA AÇIKLAMASI: NİZİP'TE TRAFİK KAZASINDA KAÇ KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ, KAÇ YARALI VAR?

Kaza haberini alır almaz hemen olay yerine intikal eden Gaziantep Valisi Davut Gül basın mensuplarına yapmış olduğu açıklaması ile "Otoyolda şu anda yaklaşık olarak Nizip'e 10 kilometre mesafedeyiz. Bir otobüs kaza yapıyor 10.45 civarında. Buna itfaiye, sağlık ekipleri ve diğer mesai arkadaşlarımız müdahale ederken 200 metre geride başka bir otobüs kaza yapıyor. Kayarak ekiplerimize ve yaralılara çarpıyor. İlk belirlemelere göre 15 vefat eden vatandaşımız var, aralarında 3 itfaiye personeli, 2 sağlık personeli, 2 gazeteci var" diyerek yaşanan kazada son durumu paylaştı. 

Gaziantep Nizip son dakika trafik kazası haberi 2022: Katliam gibi kazada 15 kişi hayatını kaybetti!

Bizlerde emlak365.com olarak hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır, yaralı vatandaşlarımıza ise acil şifalar diliyoruz...