Gaziantep'teki Pitbull Saldırısında Korkunç Detay! Kamera Kayıtlarını Silmeye Çalışmışlar

Gaziantep'te yaşanan köpek saldırısında 4 yaşında ki küçük Asiye yaralanmıştı. Yaşanan olaya dair yeni bilgiler gelmeye başladı. Köpek sahiplerinin saldırı anını silmeye çalıştıkları ortaya çıktı.
Gaziantep'teki Pitbull Saldırısında Korkunç Detay! Kamera Kayıtlarını Silmeye Çalışmışlar

Geçtiğimiz günlerde Gaziantep'te yaşanan Pitbull köpek saldırısı sonucunda 4 yaşındaki minik Asiye hem yüzünden hemde göğüsünden yararlanmıştı. Ağır yaralanan küçük kızın hayati tehlikesi olduğu açıklanmıştı. Sağlık durumu iyiye giden ve yoğun bakımdan çıkarılan minik kızın yaşadığı olayın ardından ise köpeğin sahipleri hakkında işlem başlatılmıştı.

PİTBULL SALDIRISININ KAMERA KAYITLARINI SİLMEYE ÇALIŞMIŞLAR

Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında ise yeni bilgiler elde edilmeye başlandı. Yaşanan son gelişmelerde küçük kızın yaralandığı sitenin yöneticisi olan M.E ve S.K hakkında tutuklama kararı açıkmıştı. Elde edilen bilgilerde; Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine bir yazı gönderildiği ve gönderilen yazıda kuvvetli suç şüphesini oluşturacak nitelikte yeni deliller ortaya çıktığı öğrenildi.

Yazıda söz konusu hayvanların tehlike arz ettikleri, bu kapsamda bu hayvanların ağızlıksız ve tasmasız dolaştırılmasının yasak olduğu ayrıca çocuk alanlarına sokulduğu vurgulandı. Bu yasakların ihlali nedeniyle ağır yaralanma yaşandığı da yazıda burgulandı.

Mahkemeye gönderilen yazıda ayrıca bazı delillerin karartılmaya çalışıldığı da ifade edildi. "Delillerin henüz tam anlamıyla toplanmamış olması, bilhassa kamera kayıtlarına ulaşarak bu kayıtların silinmeye çalışılmasının bu bağlamda delillerin karartılması çabası olarak nitelendirilmesi, soruşturma konusu fiilin önemi göz önünde bulundurulduğunda tutuklama haksızlığa yol açmayacak mahiyettedir"

NE OLMUŞTU?

Gaziantep'in Şahinbey İlçesinde bir sitede oynayan 4 yaşındaki küçük kıza pitbull cinsi köpekler saldırmıştı. Saldırı sonunda ise küçük ağır yaralanarak hayati tehlikeyle hastaneye kaldırılmıştı.