Gelecek Partili Selçuk Özdağ'dan, Kılıçdaroğlu'na suikast iddiası! 'İç savaş provası yapılacaktı'

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik saldırıyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.
Gelecek Partili Selçuk Özdağ'dan, Kılıçdaroğlu'na suikast iddiası! 'İç savaş provası yapılacaktı'

Gelecek Partisi Genel Başkanı Selçuk Özdağ, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili bomba bir iddia ortaya attı. Özdağ, 21 Nisan 2019'da Ankara'nın Çubuk ilçesinde saldırıya uğrayan Kılıçdaroğlu'na 'suikast' düzenleneceğini iddia etti.

'' Kılıçdaroğlu orada öldürülecekti ''

Halk TV'deki bir programa katılarak çarpıcı açıklamalarda bulunan Selçuk Özdağ, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Nisan 2019'daki Ankara Çubuk ziyareti sırasında öldürüleceğini belirterek '' Kılıçdaroğlu kesinlikle öldürülecekti. Kılıçdaroğlu'nun öldürülmesi ardından Türkiye'de bir iç savaş provası yapılacaktı '' diyerek kaos ortamı oluşturulacağını ve bu nedenle OHAL ilan edileceğini öne sürdü.

'' Önümüzdeki yıl sancılı geçecek ''

Selçuk Özdağ, 2023 yılının çok sancılı geçeceğini ve iktidar değişiminin çok zor bir şekilde olacağını ifade etti. Mevcut duruma karşı direneceklerini ifade ederek '' Biz bunlara direneceğiz, milletimiz emin olsun '' dedi.

Gelecek Partili Selçuk Özdağ'dan, Kılıçdaroğlu'na suikast iddiası! 'İç savaş provası yapılacaktı'

Kılıçdaroğlu'nun Çubuk ziyaretinde ne olmuştu?

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 21 Nisan 2019'da Ankara'nın Çubuk ilçesinde terör örgütü PKK tarafından şehit edilen sözleşmeli er Yener Kırıkçı'nın cenaze törenine katılmıştı. Aynı cenazeye Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve Genelkurmay Başkanı Yaşar Güler de katılmıştı.

Cenaze sırasında bir grup kişi Kemal Kılıçdaroğlu'na hem sözlü hem de fiziksel olarak saldırıda bulunmuştu.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ ise o gün Kemal Kılıçdaroğlu'nun öldürüleceğini belirterek bir iç savaş provası yapılacağını iddia etti.