Hakkari Çukurca Şehit Haberleri: Son Dakika Şehitlerin İsimleri Açıklandı!

Türkiye'nin yüreğine yine şehit haberi ateşi düştü. Hakkari Çukurca son dakika şehit haberi geldi. Son dakika şehitler, şehitlerin isimleri açıklandı! Hakkari Çukurca 2.Hudut Tugayı son dakika!
Hakkari Çukurca Şehit Haberleri: Son Dakika Şehitlerin İsimleri Açıklandı!

Hakkari Çukurca'dan gelen haber tüm Türkiye'nin yüreğine bir kere daha şehit ateşi düşmesine neden oldu. Hain terör örgütü tarafından güvenlik güçlerimize yapılan roketli saldırı sonucunda gelen ilk bilgilere göre ne yazık ki 3 kahraman askerimiz şehit düştü.

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde yer alan 2. Hudut Tugay Komutanlığı'na hain terör örgütü PKK tarafından yapılan roketatarlı saldırı sonucunda 3 askerimiz şehit düşerken, 5 askerimiz de yaralandı.

HAKKARİ ÇUKURCA TERÖR SALDIRISI: 3 ASKERİMİZ ŞEHİT DÜŞTÜ, 5 ASKERİMİZ YARALANDI!

Çukurca'da bulunan 2. Hudut Tugay Komutanlığı'na yapılan roketatarlı saldırı sonucunda ne yazık ki ülkemizi savunmak için görev başında olan 3 kahraman askerimiz şehit düşerken, 5 askerimiz ise yaralandı.

Yaralanan askerlerin olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından Çukurca Devlet Hastanesi'ne kaldırıldıkları, bölgede askerlerimiz tarafından geniş çaplı hava destekli operasyon başlatıldığı açıklandı.

Hakkari Çukurca Şehit Haberleri: Son Dakika Şehitlerin İsimleri Açıklandı!

SON DAKİKA ŞEHİTLERİMİZ: HAKKARİ ÇUKURCA ŞEHİTLERİMİZİN İSİMLERİ!

Türkiye gelen şehit haberi ile büyük üzüntü yaşarken sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımlar ile şehitlerimizin isimleri de belli oldu. Şehit P.Uzm.Çvş. Ali SARI, Şehit P.Uzm.Çvş İdris AKSÖZ ve Şehit P.Uzm.Çvş. Doğanay ÇELİK hakkın rahmetine kavuştu. Şehitlerimize ve acılı aileleri ile aziz Türk milletine baş sağlığı dilerken, yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyoruz...