Halkbank Kredi Kartları, Kart Başvurusu ve Özellikleri 2022

Halkbank kredi kartı başvuruları, cep telefonundan SMS ile, internet üzerinden,şubeden veya bankanın iletişim numarasını arayarak yapılabilmektedir. İşte Halkbank kredi kartları ve kart özellikleri...
Halkbank Kredi Kartları, Kart Başvurusu ve Özellikleri 2022

Halkbank kredi kartı başvuruları, cep telefonundan SMS ile, internet üzerinden,şubeden veya bankanın iletişim numarasını arayarak yapılabilmektedir. Kredi kartı başvuru sonucunu internet şubesinden, müşteri hizmetlerini arayarak veya şubeye giderek öğrenebilirsiniz

Halkbank kredi kartları şunlardır:

Paraf Kredi Kartı, Paraf Gold Kart, Paraf Platinum Kart, Parafly ,Parafree

Halkbank Paraf Kredi Kartı

Paraf kredi kartı, hem yurtiçinde hem yurtdışında kullanım imkanına sahip olacağınız bir kredi kartıdır. Paraf kredi kartı özellikleri şunlardır:

Peşin yaptığınız alışverişlerinizi sonradan taksitlendirme ve ödemeleri erteleme imkanı bulunmaktadır. Paraf Günüm kampanyasıyla, kendi seçeceğiniz bir gün her ay size özel indirim ve avantajlardan faydalanılabilmektedir. Harcamalarda ParafPara kazanma fırsatı sunmaktadır. Minimum 200 TL, maksimum 15.000 TL arasında taksitli nakit avans çekilebilmektedir. Otomatik ödeme talimatı bulunmaktadır. Sanal kart seçeneği bulunmaktadır.

Halkbank Paraf Gold Kart

Paraf Gold kart, Halkbank'ın müşterileri için sunduğu bir diğer kredi kartı türüdür. Paraf Gold'un sahip olduğu özellikler şu şekildedir:

Alışverişleri sonradan taksitlendirme ve ödemeleri erteleme imkanı vardır. Paraf Günüm kampanyası ile ayda bir gün size özel avantajlardan yararlanma imkanı bulunmaktadır. ParafPara kazanma ve ParafParaları alışverişlerde harcama fırsatı mevcuttur. Taksitli nakit avans çekilebilmektedir. Sanal kart imkanı vardır. Otomatik ödeme talimatı verilebilmektedir. Cumartesi restoran indirimi fırsatları bulunmaktadır. Temassızlık seçeneği bulunmaktadır.

Halkbank Paraf Platinum Kart

Paraf Platinum kart ile hem yurt dışında hem yurtiçinde alışveriş yapılmasının yanında ParafPara kazanma avantajları ve daha pek çok kampanya sunulmaktadır. Platinum kart avantajları şöyledir:

Paraf Günüm ile her ay istediğiniz bir gün size özel taksit ve avantajlardan yararlanabilmektesiniz. İspark'ta ücretsiz otopark kampanyası bulunmaktadır. Cumartesi restoran indirimleri vardır. Nakit avans ve taksitli nakit avans seçenekleri bulunmaktadır. Yurtdışı seyahat sigortası bulunmaktadır. Ücretsiz kurye hizmeti sunulmaktadır. İndirimli ve konforlu havalimanı transfer hizmeti bulunmaktadır Peşin harcamalarınızı daha sonra taksitlendirme imkanı sunmaktadır.

Halkbank Parafly Kredi Kartı

Parafly kredi kartı ile yurtdışı ve yurtiçinde alışveriş yapılabilmekte ve kazanılan ParafPara'lar seyahatlerde kullanılabilmektedir. Parafly kartın sağladığı genel ayrıcalıklar şunlardır:

Yurtdışı seyahat sigortası sunmaktadır. Seyahat hattı ile ParafPara'larınızı seyahatlerinizde harcayabilmektesiniz. Esenboğa Lounge hizmetinden ücretsiz yararlanma fırsatı sunmaktadır. Parafly ile yurtdışında yapılan alışverişlerden 5 kat ParafPara kazanma fırsatı bulunmaktadır. İndirimli transfer hizmeti bulunmaktadır. Nakit avans ve taksitli nakit avans çekme seçeneği bulunmaktadır. Faturalarınıza otomatik ödeme talimatı verebilmektesiniz. Temassız seçeneği bulunmaktadır. Sanal kart imkanı sunulmaktadır.

Halkbank Parafree Kredi Kartı

Parafree kredi kartı, Halkbank'ın gençler için sunduğu bir kredi kartıdır. Parafree kart özellikleri:

Hem yurtiçi hem yurtdışı alışverişlerinde kullanılabilmektedir. Paraf Günüm kampanyası ile her ay kendiniz seçtiğiniz bir günde size özel avantajlardan faydalanabilmektesiniz. Harcama yaptıkça ParafPara kazanılıp, alışverişlerde kullanılabilmektedir. Parafree kartın temassızlık özelliği ile hızlı ve kolay alışveriş yapılabilmektedir. Ekstrelerinizi dilerseniz e-ekstre olarak talep edebilmektesiniz. Borçlarınızı 12 aya kadar taksitlendirme imkanı sunmaktadır. Peşin olarak yapılan alışverişlerde daha sonra taksitlendirme ve erteleme imkanı bulunmaktadır. Parafree kartın kart ücreti bulunmamaktadır. Anlaşmalı işyerlerinden ekstra taksit seçenekleri gibi kampanyalar bulunmaktadır. Otomatik ödeme talimatı ile fatura ödemeleri her ay düzenli olarak yapılabilmektedir.

Emlak365.com