Haydar Dümen'in Buhar Olan Mirasında Üvey Annelerini Suçlayan Çocuklarından Şok Eden İstek!

Hayatını kaybeden psikiyatr ve yazar Haydar Dümen'in çocukları 100 milyonluk kayıp miras için harekete geçti. Üvey annelerini suçlayan kardeşlerden şaşırtan bir talep geldi.
Haydar Dümen'in Buhar Olan Mirasında Üvey Annelerini Suçlayan Çocuklarından Şok Eden İstek!

Geçtiğimiz haftalarda koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden Haydar Dümen'in ardından miras davası gündemden düşmüyor. Haydar Dümen'in 100 milyon liralık gayrimenkul servetinin emlakçısına kalması sonrasında emlakçının da vefat etmesiyle miras havada kalmıştı.

Yıllarca çocuğu olduğu hiç duyulmayan Haydar Dümen'in vefatının ardından 3 çocuğu olduğu ortaya çıktı. İlk olarak Dümen'in kızı Gaye Dümen gazetecilere konuşarak, yıllarca babasıyla görüşmek istediğini ancak eşi Gül Dümen tarafından engellendiğini belirterek, babasının cenazesine gitmemesi için kendine haber dahi verilmediğini söyledi.

'' BABAMIN MEZARI AÇILSIN ''

Dümen'in yıllar sonra ortaya çıkan çocukları Gaye ve Emek Dümen, babalarının ölümünden eşi Gül Dümen'i sorumlu tuttu. Babalarının cenazesine katılmamaları için gizlice defnedildiğini belirten kardeşler, babalarının koronaya yakalandığını ancak en son safhada hastaneye götürülerek hemen entübe edildiğini söyleyerek, o yaştaki birinin ateşi çıktığı an hastaneye götürülmesi gerektiğini belirttiler.

Haydar Dümen'in Buhar Olan Mirasında Üvey Annelerini Suçlayan Çocuklarından Şok Eden İstek!

Emek Dümen, babasının ölümünü şüpheli bulduğunu, cenaze işlemlerinin de sessizce yürütülmesinden rahatsızlık duyduğunu ifade ederek, '' Mezarın açılıp otopsi yapılmasını istiyoruz. İhmalden şüpheleniyoruz '' dedi.

Haydar Dümen'in vefatı sonrasında üvey anneleri Gül Dümen'i miras kaçırmakla suçlayan Dümen kardeşler gelişmelerin ardından miras tespit davası açma kararı aldı.