Hazal Çağlar, göğüs dekoltesinden sonra mini eteği ile de kendinden söz ettirdi! Genç yıldızın fiziği dudak ısırttı!

Son dönemlerde yıldızı hızla parlayan genç oyunculardan birisi olan Hazal Çağlar, geçtiğimiz günlerde yaptığı fotoğraf paylaşımının ardından yeni bir fotoğraf daha yayınladı. Genç oyuncunun güzelliği, sosyal medyada gündem oldu. İşte Hazal Çağlar’ın Instagram hesabından yaptığı paylaşımlar....
Hazal Çağlar, göğüs dekoltesinden sonra mini eteği ile de kendinden söz ettirdi! Genç yıldızın fiziği dudak ısırttı!

Ana akım medyada yayınlanan hemen hemen bütün projeler kısa süre içerisinde reyting kurbanı olarak ekranlara veda ederken, TRT1 ekranlarında yayınlanan ve genç kadrosuna rağmen büyük bir başarı elde eden Gönül Dağı dizisi, izleyiciler tarafından yakından takip edilmeye devam ediliyor.

Haziran ayında sezon finali yapmış olmasına rağmen izleyicisi ile arayı çok fazla açmak istemeyen Gönül Dağı dizisi, 9 Temmuz günü kutlanan Kurban Bayramı’nın ilk gününde film tadında özel bir bölümü ile izleyicisinin karşısına çıktı. Geçtiğimiz sene olduğu gibi bu sene de sevenlerinden yaz boyunca ayrı kalmamayı tercih eden dizi, bu jesti ile izleyicisinden bir kere daha tam not almayı başardı.

Samimi konusu, halktan tiplemeleri ve oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çeken ve sezonda yayınlandığı her gün reyting rekorlarını tazeleyen sevilen dizi Gönül Dağı, yeni oyuncuların yıldızlarının parladığı bir dizi olarak da öne çıkmayı başardı. Ekranlarda yıllardır aynı yüzleri görmekten şikayet eden izleyicilere ilaç gibi gelen Gönül Dağı dizisi, genç oyuncu Hazal Çağlar’ın da tanınmasını sağladı.

2 sezondur TRT1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı dizisinde “Asuman” karakterine hayat veren 26 yaşındaki güzel oyuncu Hazal Çağlar, dizi ile birlikte büyük bir popülerliğe kavuştu. Hazal Çağlar, şu sıralar sosyal medyada en çok konuşulan isimler arasında yer alıyor.

İP ASKILI BLUZU OLAY OLMUŞTU!

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yeni bir fotoğraf paylaşan Hazal Çağlar, üzerindeki ip askılı bluzu ile olay olmuştu. Kırmızı, derin göğüs dekolteli bluzu ile sosyal medya kullanıcılarından büyük övgü alan Çağlar, güzelliği ile de ön plana çıkmayı başarmıştı.

MİNİ ETEKLİ PAYLAŞIM!

Hazal Çağlar, göğüs dekoltesinden sonra mini eteği ile de kendinden söz ettirdi! Genç yıldızın fiziği dudak ısırttı!

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanmaya başlayan ünlü oyuncu, bu sefer de turuncu mini eteği ile gündem oldu. Çağlar’ın fiziği, sosyal medya kullanıcıları tarafından çok beğenildi.

BEĞENİ YAĞMURUNA TUTULDU!

Hazal Çağlar’ın yeni paylaşımı dakikalar içinde binlerce beğeni aldı.