İBB Başkanı İmamoğlu Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinde Kendi Adayını Açıkladı

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Millet İttifakının Cumhurbaşkanı Adayının kim olması gerektiğine ilişkin açıklamalarda bulundu. İmamoğlu, listede yer alan isimlerden Kılıçdaroğlu'nu işaret etti.
İBB Başkanı İmamoğlu Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinde Kendi Adayını Açıkladı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, FOX TV'de yer alan sabah haber programına katıldı. İBB'nin çalışmaları yanında hayata geçirilecek projeler hakkında bilgiler veren İmamoğlu konuşmasında ayrıca Millet İttifakının cumhurbaşkanı adayına ilişkin açıklamalarda bulundu.

EKREM İMAMOĞLU CUMHURBAŞKANI ADAYINI AÇIKLADI

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu adaylık konusunda, insanların kendi bakış açılarını anlaması gerektiğini söyledi. Kendi adayının kim olduğuna ilişkin ise İmamoğlu "her Cumhuriyet Halk Partilinin cumhurbaşkanı adayı kendi partisinin genel başkanıdır. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'dur, benim de adayımdır" ifadelerini kullandı.

Millet İttifakının adayının nasıl belirleneceğine ilişkin soruya da yanıt veren İmamoğlu 6 ismin en doğru kararı vermek zorunda olduklarını söyledi. Bu süreçte İBB Başkanı olarak kendisinin de çalışacağını vurgulayan Ekrem İmamoğlu "Günün sonunda en doğru kararı vermek zorundalar. Ben uzaktan izleyecek miyim? Hayır. Ekrem İmamoğlu elbette ki bu sürecin teminatı en fazla çalışanı olmak zorundadır. En fazla motivasyonu sağlayanların başında gelmelidir. 6 lider en doğru kararı vermek durumundadır." ifadelerini kullandı.

FOX TV'de İsmail Küçükkaya'nın sorularına yanıt veren İmamoğlu konuşmasında ayrıca alınacak en doğru karar için kendisinin de bir nefer gibi çalışacağını belirtti.

KENDİSİNE 7.5'TAN 8 VERDİ

İBB Başkanı İmamoğlu konuşmasında ayrıca kendisine de not verdi. Sunucu Küçükkaya'nın belediye başkanlığı için kendinize kaç puan verirsiniz? sorusuna İmamoğlu kendime 7.5'dan 8 veririm dedi.