İçişleri Bakanlığından uyarı! Yardım toplama bahanesiyle hesap bilgilerinizi isteyenlere inanmayın

İçişleri Bakanlığı mesaj yolu ile vatandaşları uyardı. Depremzedelere yardım toplama ve dağıtma bahanesiyle para ve hesap bilgilerinizi isteyenlere karşı dikkatli olunması gerektiğini söyledi.
İçişleri Bakanlığından uyarı! Yardım toplama bahanesiyle hesap bilgilerinizi isteyenlere inanmayın

İçişleri Bakanlığından uyarı! Yardım toplama bahanesiyle hesap bilgilerinizi isteyenlere inanmayın: Türkiye'yi yasa boğan 10 ili etkisi altına alan Kahramanmaraş merkezli deprem sonrasında dolandırıcılar iş başında. İçişleri Bakanlığı tarafından mesaj yolu ile uyarı geldi. Telefonlara gönderilen mesajda dolandırıcılara karşı uyarılan vatandaşlara depremzedeler için yardım toplama ve dağıtma konusunda para ve hesap bilgilerinizi isteyenlere karşı dikkatli olunması gerektiği açıklandı.

Türkiye'nin 10 ilini vuran büyük felaket sonrasında ülke tek yürek oldu. Fakat fırsatçılara da gün doğdu. Fırsatçılara karşı dikkatli olunması gerektiği ile ilgili birçok açıklama yapıldı. Bu açıklamalardan birini de  İçişleri Bakanlığı yaptı. İçişleri Bakanlığı tüm vatandaşların cep telefonlarına mesaj yolu ile uyarılarda bulundu. Bu uyarıda şu ifadelere yer verildi; "Telefonda DEPREM yardımı toplama dağıtma bahanesiyle para ve hesap bilginizi isteyenlere inanmayın. Bankacılık şifrenizi kimseyle paylaşmayın." denildi. 

 YARDIM BAHANESİYLE PARA İSTEYENLERE İTİBAR ETMEYİN

İçişleri Bakanlığı tarafından vatandaşlara mesaj yolu ile uyarı geldi. Bu uyarıda telefon üzerinden deprem bahanesiyle yardım talebinde bulunanlara karşı uyarı yapıldı. Para ve hesap bilgilerinin asla paylaşılmaması gerektiği açıklandı. Bankacılık şifresinin kimseyle paylaşılmaması gerektiği de eklendi. İşte İçişleri Bakanlığı tarafından gönderilen uyarı mesajı..

İçişleri Bakanlığından uyarı! Yardım toplama bahanesiyle hesap bilgilerinizi isteyenlere inanmayın

İçişleri Bakanlığı tarafından gönderilen mesajda "Telefonda DEPREM yardımı toplama dağıtma bahanesiyle para ve hesap bilginizi isteyenlere inanmayın. Bankacılık şifrenizi kimseyle paylaşmayın." ifadelerine yer verildi.