İmparator İbrahim Tatlıses sayesinde üne kavuşan Engür Kalender'in zor günleri Çöp evde yaşıyor, eşyalarını balkondan fırlatıyor!

İmparator İbrahim Tatlıses’in plak şirketi sayesinde büyük bir üne kavuşan ancak sonrasında popülerliğini yitirmeye başlayan eski şarkıcı Engür Kalender’in zor günler geçirdiği iddia edildi. İddia sahibi olan şarkıcı Onur Akay, şarkıcının yaşadığı ve yaşattığı zorlukları açıkladı.
İmparator İbrahim Tatlıses sayesinde üne kavuşan Engür Kalender'in zor günleri Çöp evde yaşıyor, eşyalarını balkondan fırlatıyor!

Sanat camiasında tutunabilen ve bugünlere kadar gelebilen usta sanatçılar olduğu gibi bir döneme adlarını kazıyan ancak zaman ile kazınan isimlerinin silinmesi ile birlikte unutulan birçok sanatçı da bulunmaktadır. Yapımcılardan teklif gelmediği, kendi özel hayatlarında yapımcıların istedikleri gibi davranmadığı için sanat dünyasından bir yıldız gibi kayan ünlü isimler, yıllar sonra görüntülenerek bir şekilde tekrar gündeme gelmeye devam ediyorlar.

Seslendirdiği şarkılar ile bir döneme damgasını vuran ve İmparator İbrahim Tatlıses’in desteği ile büyük bir üne kavuşan Engür Kalender de zamanla yıldızı sönen ünlü isimlerden birisi olarak karşımıza çıkıyor.

Yıllar önce İbrahim Tatlıses’in sahip olduğu plak şirketi sayesinde ünlenen ve Tatlıses’in desteği ile ünlü mekanlarda sahne almaya başlayan Engür Kalender, o dönemlerde adı en çok anılan sanatçılardan birisi olmayı başarmıştı. Sesi ile olduğu kadar güzelliği ile de büyülemeyi başaran Engür Kalender, yapımcıları da peşinden koşturmuştu.

Bir süre boyunca yükselen ivmesini korumayı başaran ancak sonrasında zaman ile düşüşe geçen Engür Kalender, kısa sürede kavuştuğu popülerliği yine kısa sürede yitirdi. Geçtiğimiz günlerde bir programa katılan ünlü şarkıcı Onur Akay, Engür Kalender ile ilgili açıklamalarda bulunarak eski şarkıcıyı tekrar gündeme getirdi.

“ANNESİ VE KEDİLERİ İLE YAŞIYOR!”

Eski sanatçıların anıldığı bir programa katılan Onur Akay, bir zamanların parlayan yıldızı Engür Kalender’i tekrar gündeme getirdi. Akay, Kalender’in İstanbul Şişli’de bir apartman dairesinde, annesi ve kedileri ile birlikte yaşadığını belirtti.

“EŞYALARINI FIRLATIYOR!”

İmparator İbrahim Tatlıses sayesinde üne kavuşan Engür Kalender'in zor günleri Çöp evde yaşıyor, eşyalarını balkondan fırlatıyor!

Akay, Engür Kalender’in bir çöp evde yaşadığını ve hem balkondan hem de merdiven boşluğundan eşyalarını fırlatarak komşularına zor günler yaşattığını iddia etti. Akay, Kalender’in psikolojik desteğe ihtiyacı olduğunu belirtti.

“HAKARET EDİYOR!”

Kalender’e ilişkin konuşmaya devam eden Akay, Kalender’in balkondan bağırdığını ve sık sık Seda Sayan, İbrahim Tatlıses ve Mahsun Kırmızıgül’e hakaret ettiğini ifade etti.